קשיי הסתגלות לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיי הסתגלות לגן
    אורלי
    14/10/2010

שלום רב , בתי בת 5.7 חודשים ונורא נורא קשה לה להסתגל לגן חובה , אני רוצה לציין שבתי לא הייתה עד עכשיו בגן או במסגרת אחרת. אני ובעלי לוקחים אותה כל יום לגן בתקווה שהיא תישאר שם אבל כשאני באה להיפרד ממנה היא מתחילה לבכות לצעוק ולהתנגד , והגננת לא מסכימה להשאיר אותה שם כשהיא בוכה והיסטרית.
    מה את ממליצה לי לעשות , האם כדאי לנסות להעביר אותה לגן אחר , אויל כדאי לשקול טיפול פסיכולוגי?כמו כן ניסיתי לדבר עם הגננת והדבר לא עזר , ניסיתי להישאר איתה בתוךך הגן וחבר אותה לגננת ולעוד ילדים אבל הדבר לא עוזר גם כן...אשמח לקבל ממך עצות כיצד להתמודד עם המצב.תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי הסתגלות לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הסתגלות לגן - תגובה

סמדר ריינר
    15/10/2010

שלום אורלי,
    אפשר להבין את הבת שלך, היא צריכה להתרגל בבת אחת למסגרת של ילדים גדולים, כשלא הייתה לה שום אפשרות להתרגל באופן הדרגתי למסגרות ולחברת ילדים, מסגרת, משמעת, תחרות וכו' עד עכשיו. אני מציעה תתייעצו עם פסיכולוג הגן איך אפשר לשלב אותה, וחלק מתפקידו גם להנחות את הגננת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו