טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב , בתי בת 5.7 חודשים ונורא נורא קשה לה להסתגל לגן חובה , אני רוצה לציין שבתי לא הייתה עד עכשיו בגן או במסגרת אחרת. אני ובעלי לוקחים אותה כל יום לגן בתקווה שהיא תישאר שם אבל כשאני באה להיפרד ממנה היא מתחילה לבכות לצעוק ולהתנגד , והגננת לא מסכימה להשאיר אותה שם כשהיא בוכה והיסטרית. מה את ממליצה לי לעשות , האם כדאי לנסות להעביר אותה לגן אחר , אויל כדאי לשקול טיפול פסיכולוגי?כמו כן ניסיתי לדבר עם הגננת והדבר לא עזר , ניסיתי להישאר איתה בתוךך הגן וחבר אותה לגננת ולעוד ילדים אבל הדבר לא עוזר גם כן...אשמח לקבל ממך עצות כיצד להתמודד עם המצב.תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורלי, אפשר להבין את הבת שלך, היא צריכה להתרגל בבת אחת למסגרת של ילדים גדולים, כשלא הייתה לה שום אפשרות להתרגל באופן הדרגתי למסגרות ולחברת ילדים, מסגרת, משמעת, תחרות וכו' עד עכשיו. אני מציעה תתייעצו עם פסיכולוג הגן איך אפשר לשלב אותה, וחלק מתפקידו גם להנחות את הגננת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד