בחירת ביהס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחירת ביהס
    רוני
    14/10/2010

שלום לך בני עולה לכיתה א שנה הבאה הוא ילד מאד חכם סקרן אוהב "ללמוד" בגן ועוד. ליד ביתי יש ביס שעושה רושם שמאד מעודד השגים. מהשיחה שנהלתי עם המנהלת היא דיברה רק על- "אנחנו מחזקים את החלשים ואת החזקים מעשירים" "אנחנו מנסים לחזק את התחומים בהם הילד חלש"-לשאוף שיהי טוב בכל התחומים(לדעתי חשוב לחזק את מה שהילד טוב בו ומה שהווא חלש לנסות לשפר עד כמה שניתן) כלומר היא לא דברה בכלל על מה שביהס עושה כדי -למנוע אלימות, מה שנעשה מבחינה חברתית. כששאלתי אותה על הפן הרגשי היא אמרה לי שלמחנכת יש שעתיים בשבוע בגלל האופק החדש ויש יועצת. ציפיתי שתאמר שהמחנכת קודם דואגת שהילד ירגיש טוב בביהס ולא רואה אותא רק כתלמיד-אבל זה לא נאמר.

יצאתי בהרגשה שמדובר "בית חרושת לציונים."

מה דעתך האם אני בקורתית מידי מישום שאני מצפה שיגלו יותר יחס לילדים שרק הגייעו מהגן ושלא יתיחסו אליהם כמו למכונות? יש י אפשרות לשלוח ואתו לביס יותר קטן פחות לוחץ וקשוב מבחינה רגשית מה דעתך עדיף? בהתחשב בעובדה שילד ובמיוחד ילד חכם לומד בכל מקום בו הוא מרגיש טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת ביהס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת ביהס - תגובה

סמדר ריינר
    15/10/2010

שלום אור,
    אני מסכימה איתך לגמרי. אין לי מה הוסיף על המילים נכונות והחכמות שלך. אני בהחלט חושבת שההישגים והלמידה ההם לא העיקר, ילד שרוצה ללמוד והוא סקרן ובא מבית שמעודד למידה - ילמד בכל מקום. צאי וחפשי מסגרת מתאימה לבן שלך, בעיני את בכיוון הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך חיזקת אותי

אור
    15/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    15/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו