חוסר ביטחון אצל ילדה בת 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון אצל ילדה בת 6
    ענת
    14/10/2010

שלום רב.
    הילדה המקסימה שלי התחילה השנה כיתה א והתאקלמה מצויין. היא ילדה טובה אוהבת לעזור , חברותית ויותר מידי טובת לב. וזו הבעיה. אין לה "מרפקים " , היא לא יודעת לדרוש,
    לעמוד על שלה, לא חוצפנית בכלל, נפגעת מהר ובוכה. היא ממש עדינה ומפחדת כשהיא רואה המון ילדים בהפסקה שרצים לכל עבר.מאוד זהירה.
    הייתי רוצה לחזק אצלה את הביטחון העצמי, איך עושים את זה? האם יש איזה חוג שיכול לעזור בעניין זה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון אצל ילדה בת 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון אצל ילדה בת 6 - תגובה

סמדר ריינר
    15/10/2010

שלום ענת,
    נאי לא מכירה חוג כזה. אני חושבת שאפשר לעזור לה קודם כל בדוגמה אישית, איך אתם מתנהלים, ושנית לנסות פחות לגונן עליה ויותר להדריך אותה איך להתמודד במקום להתמודד במקומה - בבית ואחר הצהריים. ייתכן שהיא לא רגילה להתמודד עם מצבים מסויימים כי לא ממש הנחתם לה לעשות זאת, ובמקום זאת העדפתם לפתור בשבילה או לוותר והיא לא נאלצה להתחרות על מקומה, וכו'. בידקו אם אכן זה ואם כן נסו לשנות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו