טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. הילדה המקסימה שלי התחילה השנה כיתה א והתאקלמה מצויין. היא ילדה טובה אוהבת לעזור , חברותית ויותר מידי טובת לב. וזו הבעיה. אין לה "מרפקים " , היא לא יודעת לדרוש, לעמוד על שלה, לא חוצפנית בכלל, נפגעת מהר ובוכה. היא ממש עדינה ומפחדת כשהיא רואה המון ילדים בהפסקה שרצים לכל עבר.מאוד זהירה. הייתי רוצה לחזק אצלה את הביטחון העצמי, איך עושים את זה? האם יש איזה חוג שיכול לעזור בעניין זה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענת, נאי לא מכירה חוג כזה. אני חושבת שאפשר לעזור לה קודם כל בדוגמה אישית, איך אתם מתנהלים, ושנית לנסות פחות לגונן עליה ויותר להדריך אותה איך להתמודד במקום להתמודד במקומה - בבית ואחר הצהריים. ייתכן שהיא לא רגילה להתמודד עם מצבים מסויימים כי לא ממש הנחתם לה לעשות זאת, ובמקום זאת העדפתם לפתור בשבילה או לוותר והיא לא נאלצה להתחרות על מקומה, וכו'. בידקו אם אכן זה ואם כן נסו לשנות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד