פרידה בבוקר....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה בבוקר....
    אמא מוטרדת...
    15/10/2010

שלום,
    אני אמא לשתי בנות אחת בת 3 ואחת בת 6 שעלתה השנה לכיתה א'.
    השאלה שלי היא לגבי הבת הבכורה.
    את תחילת השנה עברנו בצורה מצויינת כל בוקר היא נפרדה יפה ונהנתה ללכת לבית הספר, היא מתארגנת כל בוקר לבד ועושה הכל כמו שצריך, אבל בשבוע האחרון הילדה השתנתה לגמרי היא ממש ממש בוכה בכי היסטרי ומבקשת שנגיע ממש מוקדם לקחת אותה כי כואבת לה הבטן, ניסנו לדבר איתה ולנסות להבין מה הגורם לכך אך הילדה אומרת שרק כואבת לה הבטן... אבל זה אינו נכון כי לאחר הפרידה מאיתנו היא ממש ניהנת בבית הספר ולומדת היטב ולא ממשיכה לבכות.
    אין לי מושג מה גרם לשינוי הזה - יכול להיות שהיא הבינה רק עכשיו שהיא בבית ספר, יכול להיות שזה בגלל שהשבוע החל לה יום לימודים ארוך עד השעה 15:15 ויכול להיות מהסיבה שאני עברתי תאונת דרכים קלה והיא פשוט דואגת.
    אשמח לקבל טיפים במהרה כיצד לנהוג איתה בפרידה בבוקר ?
    תודה ושבת שלום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה בבוקר....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה בבוקר.... - תגובה

סמדר ריינר
    15/10/2010

שלום לך,
    כל ההשערות שאת מעלה נשמעות לי הגיוניות. זה אכן סימן טוב שבהמשך היום היא נהנית ולומדת היטב. לכן בפרידה בבוקר צריך לשמור על קור רוח, להזכיר לה שעוד כמה רגעים היא תיכנס לעניינים וזה יעבור לה, נשיקה וחיבוק וללכת משם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו