בעיות התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות
    רויטל
    25/11/2007

שלום שושי,
    יש לנו ילד מקסים. בן 6(עכשיו בנובמבר) הלומד בכיתה א'. בשנה שעברה אני קצת התלבטתי אם להעלות אותו לכיתה א, הגננת המליצה ואמרה שהוא בשל מבחינה שכלית. בננו ילד חכם, מאוד אוהב ללמוד והולך לבית הספר בשמחה.
    הוא ילד חברותי מאוד, תזיזתי מאוד, אימפולסיבי בתגובותיו, אני לא יודעת אם הוא מודע לזה, למרות שאנו מדברים איתו וכן מציבים גבולות והוא נענה לגבולות ותמיד שואל אם אני מסכימה....וכו.
    יש לי הרגשה שלא תמיד הוא שם לב למה שהוא עושה, כשאנחנו מדברים על זה הוא מאוד מצטער.
    מה עושים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות

שושי יעקובי
    26/11/2007

לא כך כך הבנתי אלו קשיים יש לילד שלך כיום, האם הקשיים בבית או בכתה?
    אם תפרטי אוכל להתיחס לדבריך.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות התנהגות

רויטל
    26/11/2007

הקשיים הם בכיתה, הוא מכה, בועט, לא כל יום אבל פעם בשבןעיים בערך אני מקבלת דיווח מהמורה.
    יש לציין שהוא מספר לי לבד עוד לפני הדיווח מהמורה.
    בבית הור מקסים, קופץ כל הזמן, אך בזמן משחק, הכנת ש.ב הוא יושב.
    לפעמים בביצ יש ויכוחים עם אחותו הגדולה, בתחום הנורמלי והם מיד חוזרים להיות חברים טובים.
    אצלנו בבית אנחנו לא צועקים וכמובן לא מרביצים.
    השאלה מה אני עושה כדי שבכיתה הוא יבין שלא כך מתנהגים.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה חברתית?

שושי יעקובי
    27/11/2007

מתוך דבריך אני מבינה שהקושי שעליו מדברת המורה קשור להתמודדות שלו בתחום החברתי. הוא מגיב בתוקפנות כלפי ילדים מסוימים?במצבים מסוימים? אני ממליצה לך לשוחח איתו, חשוב שהשיחה תתבצע באוירה נינוחה, שלא יחוש מואשם או תחת ביקורת. לשמוע ממנו איך הוא מרגיש בכתה, האם רכש חברים, מה קרה לחברים הקודמים. אחר-כך לנסות להבין יחד איתו ארוע מסוים עליו סיפרה המורה. התחושה שמשהו מבין מה קורה לו תקל עליו רגשית ובנוסף תוכלו לחשוב יחד איך להתמודד אחרת עם הבעיות עליהן הוא מספר לך.
    בהצלחה
    שושי יעקובי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו