עקשנות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עקשנות
    לי
    15/10/2010

בני בן7 ובעייתו העיקרית היא עקשנות כאשר צריך להכין שעורים בבית יש מצבים שהוא מכין ללא בעיה וללא צורך "במלחמה" ויש מצבים שהוא מחליט שהוא לא מוכן להכין גם לא כעבור הפסקה וניסיון לחזור ולהכין כאשר אני מתייאשת אז הוא בשלו חשוב לציין שאין לו בעיה בהכנה ולא קושי הוא פשוט מחליט שלא מכינים אז לו איך אני יכולה לנסות ולשבור את העקשנות שלו ולנסות לשכנע אותו להכין שעורים חשוב גם לציין שהוא עקשן גם במצבים אחרים ומצליח לשכנע אותי להישבר לשכנוע שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקשנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקשנות - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2010

שלום מרב,
    ייתכן שנוצר בבית מצב של מאבק כוחות. ייתכן שאת משדרת לחץ לקראת כל מיני משימות באופן שגורם לילד להתנגד לך.
    שימי לב איך את ניגשת למשימות, ייתכן ואת כבר לא מרגישה כמה את לחוצה ומלחיצה, כי את רגילה לחיות כך והכוונות שלך טובות, לכן אולי כדאי שתעזרי בפידבק מבחוץ, למשל של בעלך, ושל עוד אנשים.
    לגבי נושא השיעורים, אני מציעה לעזוב את הנושא לגמרי. כן, מה שאת שומעת. ייתכן שמה שאת עושה מכוונות טובות לחלוטין הוא להשניא על הבן שלך נושא שדווקא הולך לו בקלות. תעבירי אליו את האחריות. אם הוא לא מכין, שהמורה תעיר לו, את תתערבי רק אם הוא מבקש עזרה.
    אם את לא מצליחה, או מה שאני מציעה ממשך לא נראה לך, אני מציעה לך לפנות להדרכת הורים מסודרת, כיוון שיש חשש שאם המצב יימשך כך רמת ההתנגדות של בנך תלך ותגדל תתפשט לעוד נושאים והמצב יחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו