טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 3 לעיתים הוא נתקע בתחילת משפט אאאאאמא , מממממממה נעשה אחכ
היה מקרה כזה לפני כ 6 חודשים וחלף(באותו זמן התגעגע לאבא שלו שלא ראה אותו כמה ימים)לאחר שראה אותו זה עבר . כעת האמת אני ודעלי די במשבר אני צמנסה שלא להתווכח ולהמנע ממנו אולם לעיתים בעלי מרים את הקול. לי יש קול צעקני באופן טבעי זו צורת הדיבור שלי(אני לא שומעת טוב) ובעלי מאשים אותי שבגלל דיבורי הילד מגמגם ואני אומרת לו שהילד רגיל לסגנון כזה של דיבור עוד מהבטן ואילו להרמת הקול שלו הוא לא רגיל.
מה דעתך? כיצד ניתן לטפל במצב ?ללכת לקלינאית תקשורת?אני ממש חוששת אציין שכאשר הילד "נתקע"הוא מקרב את היד לפיו הוא מודע לקושי שלו . מה לעשות ?הילד דיבר שוטף מגיל שנתיים ותמיד היה הכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רונית, קודם כל כדאי לא להילחץ, לילדים יש כל מיני משברים, ואין סיבה שאם הדבר יטופל הוא לא יעבור. גשו לקלינאית תקשורת ואם היא תמליץ, פנו משם לטיפול ריגשי עם הדרכת הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד