בבקשה להיכנס זה דחוף!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה להיכנס זה דחוף!
    אנונימית
    17/10/2010

טוב אני ילדה בגיל ההתבגרות מעדיפה לא להגיד בת כמה.. אני אוהבת לנעוץ ביד שלי את הציפרוניים (בעיקר ביד לפעמים גם ברגליים) בעיקרון אני עושה את זה בד"כ כשאני עצבנית, ולפעמים סתם באלי לעשות, לפעמים אני עושה בלי לשים לב.זה לא באמת גורם לי לנזק, הכאב נגמר ישר כשאני מסיימת לנעוץ את הציפורן. זה משאיר קצת סימן ולפעמים אדום שעובר תוך 5 דקות בערך .. נגיד אם אני רוצה לבכות כי מישהו פגע בי אז במקום לבכות מהפגיעה אני עושה את זה וככה אני מרגישה גם יותר טוב.. אבל אני לא אוהבת בכלל שאחרים מכאיבים בי וגם אני לא אוהבת להכאיב לעצמי בדרכים שונות. אבל אני כן אוהבת לדמיין את עצמי.. כלומר לדמיין את עצמי מושפלת ע"י שחקן שאני מעריצה. כמעט כל לילה וזה כיף. אני מזוכיסטית או משהו?אני מרגישה כמו מישהי חולת נפש או משוגעת. אני לא סיפרתי לאף אחד כי אני פוחדת. אני גם רוצה לדבר עם פסיכולוג אבל לא יודעת איך להגיד להורים שלי בטח יתחילו לשאול למה לא סיפרת לפני זה, ודברים כאלה. מה לעשות? קראתי שאפשר להיפטר מזה אם מציירים או עושים ספורט או משהו כזה, אבל כשאני מציירת אני עדיין עצבנית אז פתאום יש לי חשק לקשקש על כל הדף הכי חזק שאני יכולה ולקמט ולזרוק אותו . וזה מה שאני בד"כ עושה וזה לא עוזר כי זה רק מעצים את הכעס שלי וגורם לי לנעוץ בעצמי ציפורניים עוד יותר חזק. וספורט סתם אני עצלנית ואני שונאת ספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה להיכנס זה דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה להיכנס זה דחוף! - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2010

שלום לך
    לא הייתי רוצה להיכנס להגדרות אם את מזוכיסטית או לא, כי אני מבינה שאת מאוד צעירה עדיין וזה קצת מוגזם לאבחן אותך כך בשלב הזה.
    כן נשמע שאת במצוקה ואת זקוקה לעזרה.
    יכול להיות שהתגובה של ההורים שלך לגבי פניה לפסיכולוג תהיה לא נעימה בהתחלה, אבל עם זה אפשר וצריך להתמודד.
    אם הם ישאלו אותך למה לא סיפרת עד עכשיו את יכולה לומר שאת בעצמך לא הבנת מה זה ולקח לך זמן להבין שאת זקוקה לעזרה, וכרגע את מעדיפה שלא ישאלו אותך שאלות כי זה מכביד עלייך ואת לא יודעת בעצמך לענות ואת מבקשת שיעזרו לך לפנות לעזרה.
    זה עניין של שיחה של כמה דקות, ואני מאמינה שאם תהיי נחושה וברורה הם יתגייסו לעזור לך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם..

אנונימית
    17/10/2010

תודה אני אגיד להורים שלי בקרוב. כרגע זה עוד טיפה מלחיץ אותי אז אני אחכה כמה ימים. וגם נזכרתי במשהו שהיה לי לפני כמה שנים כשהייתי קטנה, אני זוכרת שאהבתי לדמיין שמשפחה של מפלצות חטפה אותי והפכה אותי לשטיח (?!?!?!?!) ודרכה עליי וכאילו כל פעם משהו שונה אני לא אפרט. הייתי בסביבות גיל 6. זה קשור? ברור שאני כבר לא מדמיינת דברים בסגנון הזה אבל אני אוהבת לדמיין השפלות כמו שאמרתי. זה מוזר שאני אוהבת לדמיין שמשפילים אותי אבל שונאת כשמעליבים אותי, צוחקים עליי או פוגעים בי במציאות? סורי שאני חופרת פשוט זה ממש מציק לי. בתודה אנונימית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם.. - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2010

שלום לך,
    לא,זה לא כל כך מוזר. לכולנו יש כל מיני פנטזיות, זה לא אומר שהיינו רוצים שהם יתממשו במציאות. מותר לך לפנטז על מה שבא לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו