אלימות בגן חובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אלימות בגן חובה
    דנה
    17/10/2010

שלום
    בני התחיל השנה גן חובה חדש. מתחילת השנה הוא מספר שילדים אלו או אחרים מרביצים לו בגן. התלונות הן על בסיס כמעט יומי. בין כל התלונות היו כבר שני מקרים של אלימות חריגה. בכל המקרים בני טוען שהוא אמר לגננת והיא לא עשתה לילד האלים כלום. בני מסרב להחזיר בגן כי לטענתו "אסור" להחזיר בגן. באחד מהמקרים שנראה לי חריג דיברתי עם הגננת והיא הביעה כביכול אמפטיה אבל בסופו של דבר לא עשתה כלום. היא גם הודתה שיש בגן אלימות ואף הגדילה לומר שבשנה שעברה היתה אלימות גדולה יותר. היא הציגה את זה כאילו הבעיה היא בילדים ולא חלילה בה. חברה שלי שהילד שלה היה בגן הזה בשנה שעברה אמרה לי שיש בגן אלימות רבה שלא מטופלת וזה אכן נראה כך. אני מנסה עדיין לטפל בעניינים במסגרת הגן כלומר מול הגננת אבל כבר צופה את העתיד לאור מה שחווינו ולאור המידע המוקדם שקיבלתי אודות הגננת מהחברה, ורוצה לדעת בעצם, אלו כלים יש לי כאם להגן על הבן שלי במסגרת המגבלות(אני בעבודה והוא בגן)? לאן עלי לפנות? במקרה של החברה זה נגמר בפסיכולוגית של הגן. היא אומרת שהיה קצת יותר פיקוח על הגן אבל לא יותר מידי. לצערי בני צריך להתמודד עם הסתגלות לגן חדש מצד אחד ולאלימות מצד שני. אלימות שלעולם לא נתקלתי בהיקף כ"כ גדול באף גן שהיינו. אשמח להמלצתך כיצד לנהוג במידה ואראה שהגננת ממשיכה לא לטפל באלימות? דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בגן חובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות בגן חובה - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2010

שלום דנה,
    את יכולה כמו חברתך לפנות לפסיכווגית של הגן, ואם זה לא עוזר את יכולה לדרוש להעביר את הבן שלך לגן אחר. את יכולה גם לנסות להתארגן יחד עם עוד הורים שחושבים כמוך, קבוצה תמיד יותר אפקטיבית מהורה בודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו