הסתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתה
    נועה
    18/10/2010

שלום,

יש לי ילד בן 5 שעד לפני חודשיים היה שמח מאוד לפגוש את סבו, מדבר איתו, מנשק אותו
    ומחכה מאוד לביקורים שלו.
    עתה הוא לא ניגש אליו וכאשר הוא מדבר איתו הילד לא עונה לו.
    יש לציין שהיחסים ביני לבין בעלי לא משהו וכן שבעלי לא הכי מחבב את הוריי - וזה בלשון המעטה.
    יש לי הרגשה שהוא מסית את הילד נגד סבא שלו.
    שניסיתי לשאול את בני לאחרונה למה הוא ככה עם סבא - הוא ענה לי "אני מפחד שהוא יעשה לי משהו רע". שאלתי מה הוא עשה לו רע - כמובן שלא היתה לו תשובה.
    הסברתי לו שהנה סבא כל הזמן מביא לו מתנות, סוכריות, עוגות יומהולדת ולוקח אותנו לבית קפה.
    בסוף הוא אמר שמישהו אמר לו - ולא נתן תשובה מי - אלא "מישהו זר".
    כמובן שאין מצבים שהוא נמצא עם אנשים זרים שלא בנוכחות מישהו מהמשפחה.

השאלה כיצד אני מדובבת אותו להגיד מי אמר לו מה וכיצד להוציא ממנו את הפחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתה - תגובה

ליאת גרוס
    18/10/2010

שלום נועה.
    הילד נקרע כעת בין שני הוריו. זהו עומס גדול מידי לילד בגיל כזה.נסיונות שלך להבין ממנו מי ומה עלולים להעמיד אותו במקום בלתי אפשרי. למרות הפיתוי...אל תעשי את זה.! גם אל תנסי לקנות את הילד עם ממתקים ומתנות. זה מאד יזיק לטווח ארוך.
    אני יודעת שזה קשה אבל הכי נכון להעלות את הנושא עם בעלך ולא עם הילד. אם זה לא הולך אז פשוט הרפי מהילד בנושא. אל תדברי איתו על זה. עם הזמן ייתיחס פחות לדברי אביו ויתקרב יותר לסבו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו