התאקלמות בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאקלמות בגן
    מורן
    18/10/2010

שלום,
    ביתי בת שנה וחמישה חודשים ,עד לפני שבועיים היא הייתה במשפחתון עם עוד 4 ילדים .
    בתחילת אוקטובר החלטתי שאולי מתאים לה גן יותר בו יש אינטראקציה עם עוד ילדים,היא מאוד אוהבת חברה.
    אולם השבוע אחרי שבועיים בגן ,היא בוכה כל בוקר ליד השער בגן , מוותרת על ארוחת הבוקר ועל הפעילות בגן , רק לקראת הצהריים היא מתחילה להרגיש יותר בנח ואוכלת ארוחת צהריים וישנה עם כל שאר ילדי הגן .
    כשאני מגיעה לגן היא ישר קופצת עליי בשמחה , אך מהרגע שאנחנו יוצאות משם היא רק רוצה להיות איתי , פתאום היא לא מרשה לאבא שלה , סבתא שלה או כל אדם קרוב אחר להתקרב אליה , בוכה הרבה ולא אוכלת כמו שצריך .
    לי זה נראה ממש לא בסדר , אבל רציתי לדעת אם זה חלק מההתאקלמות שחווים כל הילדים בשבועות הראשונים בגן או שזה משהו ספציפי שאנחנו צריכות להתמודד איתו , אולי לדבר עם הגננת שתשים לב יותר.
    אני עובדת עיצות כי זו ילדתי הבכורה ואני מאוד אוהבת אותה ורוצה שיהיה לה טוב , הלב שלי נשבר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאקלמות בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאקלמות בגן - תגובה

סמדר ריינר
    19/10/2010

שלום מורן,
    התופעות שאת מתארת הן טבעיות להתאקלמות בגן, אך אם לא חלה הטבה בתוך מספר ימים, הייתי בודקת יותר לעומק אם זה לא קשה לה מדי, ואם אפשר להקל עליה בגן או לחילופין להחזיר אותה למסגרת הקודמת עד גיל שנתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו