טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד בן שנה ו- 10 חודשים, התחיל גם בפעם הראשונה, בספטמבר השנה. בשבועיים האחרונים הגננת מדווחת לי שהוא נושך ילדים בגן, ובעיקר ילד אחד ספציפי. היום בפעם הראשונה, במהלך מפגש שהיה להם, הוא נשך את עצמו. הם אומרות שהם אומרות לו שזה לא בסדר לנשוך ומרחיקות אותו לדקה קצרה כדי שיבין שהוא עשה משהו לא בסדר. מעבר לכך הן אומרות שהוא ילד טוב, שמשתתף והוא חמוד מאוד. אני לא ניתקלת בתופעה כזו כשהוא בבית, ולכן קשה לי לטפל בזה. הוא עדיין לא מדבר, רק מילים פה ושם. האם זה אומר שלא טוב לו בגן? איך אמורים לטפל בזה? איך אני אמורה לטפל בזה אל מול האמא שהבן שלה נינשך? כל כך לא נעים לי ואני לא יודעת איך לטפל בנושא. אודה מאוד לעזרתכם אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, זה לא אומר שום דבר, זו התנהגות טבעית בגיל הזה, צריך להגיד לו תקיפות לא לעשות את זה ועם הזמן כשהוא ידבר יותר הוא יוכל לבטא את עצמו בדרכים אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד