התנהגות של בן 3 וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות של בן 3 וחצי
    שרון
    19/10/2010

בני בן השלוש החל לאחרונה לנבל את פיו
    הוא קורא לי אמא גועלית ,אמא מחורבנת
    אני לא יודעת כיצד עלי לינהוג
    ניסיתי נזיפות ,איימתי עליו שאני אלך להיות אמא של ילד אחר...,איימתי עליו שאשים לו סחוג בפה...(הצעה של חברות..)
    לא ניראה שזה מזיז לו
    מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות של בן 3 וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות של בן 3 וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    19/10/2010

שלום ליאת,
    תנסי להיכנס לראש של ילד בן 3, שהוא קטן וחסר אונים, והגדולים נראים לו כל יכולים וזה מרגיז אותו והוא רוצה להוציא את התסכול שלו. הוא בסך הכל בן 3, עדיין אין לו את היכולת להבין את מלוא המשמעות של העלבון שהוא גורם לך.
    קודם כל חשוב שאת לא תעלבי מזה ותזכרי שהוא קטן ואת מבוגרת, השימוש שלו במילים האלה לא אומר שום דבר עלייך, ואת לא אמורה להגיב צורה כל כך קשה. חשוב להבהיר לו שאלה מילים לא יפות, שאת מבינה שהוא כועס על משהו, והציעי לו דרך להתבטא באופן יותר מקובל כשהוא כועס.
    בשום פנים ואופן, אני חוזרת, בשום פנים ואופן על תאיימי עליו איומים כאלה, את גורמת לו נזק עצום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

שרון
    20/10/2010

איך להגיב ולענות לו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

סמדר ריינר
    20/10/2010

שלום ליאת,
    כמו שציינתי, להגיד לו לו שאת מבינה שהוא כועס כרגע על משהו, אבל לא זו הדרך להגיב, ולהציע לו איך כן להגיב. (למשל להגיד: אני כועס ומעצבן אותי שלא נתת לי מה שביקשתי - זכותו לכעוס, זכותך לא לתת אך אין צורך לקלל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו