מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות של בן 3 וחצישרון19/10/2010
בני בן השלוש החל לאחרונה לנבל את פיו
הוא קורא לי אמא גועלית ,אמא מחורבנת
אני לא יודעת כיצד עלי לינהוג
ניסיתי נזיפות ,איימתי עליו שאני אלך להיות אמא של ילד אחר...,איימתי עליו שאשים לו סחוג בפה...(הצעה של חברות..)
לא ניראה שזה מזיז לו
מה עושים?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות של בן 3 וחצי - תגובה
סמדר ריינר19/10/2010שלום ליאת,
תנסי להיכנס לראש של ילד בן 3, שהוא קטן וחסר אונים, והגדולים נראים לו כל יכולים וזה מרגיז אותו והוא רוצה להוציא את התסכול שלו. הוא בסך הכל בן 3, עדיין אין לו את היכולת להבין את מלוא המשמעות של העלבון שהוא גורם לך.
קודם כל חשוב שאת לא תעלבי מזה ותזכרי שהוא קטן ואת מבוגרת, השימוש שלו במילים האלה לא אומר שום דבר עלייך, ואת לא אמורה להגיב צורה כל כך קשה. חשוב להבהיר לו שאלה מילים לא יפות, שאת מבינה שהוא כועס על משהו, והציעי לו דרך להתבטא באופן יותר מקובל כשהוא כועס.
בשום פנים ואופן, אני חוזרת, בשום פנים ואופן על תאיימי עליו איומים כאלה, את גורמת לו נזק עצום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
שרון20/10/2010איך להגיב ולענות לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני - תגובה
סמדר ריינר20/10/2010שלום ליאת,
כמו שציינתי, להגיד לו לו שאת מבינה שהוא כועס כרגע על משהו, אבל לא זו הדרך להגיב, ולהציע לו איך כן להגיב. (למשל להגיד: אני כועס ומעצבן אותי שלא נתת לי מה שביקשתי - זכותו לכעוס, זכותך לא לתת אך אין צורך לקלל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)