מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 7 ללא חבריםמיטל26/11/2007
בני בן 7 לומד בכיתה א - הבעיה אצלו שאין לו חברים.
בכל יום שהוא חוזר מבית הספר אני שואלת וחוקרת איך היה? ועם מי שיחק - תמיד הוא אומר לי
"סתם טיילתי בחצר" - השבוע "עקבתי" אחריו בהפסקה ואכן הילד ממש לבד.
ניגשתי למורה והיא הציע לי להזמין חברים הביתה (זה מה שאני עושה) אך הרבה מהחברים מסרבים
או מתרצים, יש לציין שיש לו עוד 2 אחים שלהם הוא מציק מאוד ופשוט אין לו גבולות.
אני הייתי מאוד רוצה שיהיה לו חבר טוב איך עושים את זה?
אני ממש מרחמת עליו מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד ללא חברים
שושי יעקובי27/11/2007הדאגה שלך לילד אכן מוצדקת. קשה מאוד להיות מבודד חברתית ולהרגיש דחוי. השאלה מה הסיבה לכך. האם מצב כזה היה גם בשנה שעברה או זה נוצר עקב מעבר לסביבה חברתית חדשה בביה"ס'. אם הקשיים החברתיים הם מצוקה זמנית בתגובה למעבר, וילדך הוא ילד חברותי אז צריך לאפשר לו את זמן ההסתגלות שהוא זקוק לו וליישם את ההצעה של המורה ואפילו לבקש מהמורה לעודד ילדים להתחבר עם בנך. אם מדובר בבעיה ממושכת יותר כדאי לפנות לאיש מקצוע, פסיכולוג על מנת להבין את הקשיים של בנך.
שושי יעקובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)