בן ארבע וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן ארבע וחצי
    לי
    22/10/2010

שלום,
    מזה שנה וחצי לבני עניינים וקשיים סביב בגדים ולבוש. כאשר נגמר האביב והלו ימי הקיץ החמים, לא היה מוכן ללבוש בגדים קצרים. הלך עם פוטר כאשר היה בחוץ 40 מעלות. מצאנו את הדרך ועבר לקצר. כעת אינו מוכן ללבוש תחתונים. וכל בגד שלובש מציק לו. הילד בוכה ומקטר. לא משנה איזה בגד נוחה גדול / קטן קניתי לו. עדיין מציק.... מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן ארבע וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן ארבע וחצי - תגובה

סמדר ריינר
    22/10/2010

שלום לי,
    כדאי לבדוק אם הוא סובל מרגישות תחושתית כלשהי, התייעצו עם רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצל הרופאה...

לי
    22/10/2010

הייתי היום אצל הרופאה ושאלתי, היא אומרת שאין עניין רפואי. אולי משהו פסיכולוגי....הציעה לי לפנות לפסיכולוג לילדים. לא שמעתי את המושג רגישות תחושתית- האם תוכלי להפנות אותי למקורות מידע. כמו כן אשמח לשמוע איזה עניין פסיכולוגי יש כאן? האם כדאי לפנות לפסיכולוג? והאם יש לך המלצה על פסיכולוג לילדים באיזור הצפון. תודה רבה! אשמח לקבל כל שביב מידע, משום שנראה שהילד סובל מאד, ומרגיש שלא מבינים אותו, הוא הולך בכל בוקר בוכה לגן...כי אני מכריחה אותו ללכת לבוש (מן הסתם) וממש לא נוח לו. אגב שאלתי את הגננת אם הוא ממשיך להתלונן בגן, היא אומרת שבדרך כלל לא, בסך הכל הוא מסתגל לבגד אחרי שעה... ושוכח מזה. עניין נוסף שכדאי לציין הוא לא כל כך אוהב חול כי זה מציק לו...ומקפיד לרחוץ ידיים אחרי כל פעולה מלכלכת (אוכל, משחק) וזאת בשונה מילדים אחרים שמסתפקים במגבון (כך נהוג בגן...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן...

לי
    22/10/2010

הוא מאד מאד אוהב בעלי חיים, האם יש חוג שיכול להתאים ולעזור לו? כמו רכיבה על סוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן... - תגובה

סמדר ריינר
    22/10/2010

שלום לך,
    אני לא יודעת עדיין איזה עניין פסיכולוגי יכו להיות כאן. בכל אופן ככל שאת מתארת את זה יותר נשמע לי שכן יש מקום לבדוק את העניין הפיסי יותר ביסודיות. אני ממליצה לך לפנות למרפאה בעיסוק בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו