טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי בת שנתיים ועשרה חודשים גמולה מחיתול יום ולילה יותר מחצי שנה עם מעט מאוד פספוסים של פיפי. הבעיה היא שהיא מתעקשת לעשות קקי בחיתולים ומודיעה על כך בגאווה ובשמחה. הסברנו לה עשרות פעמים שצריך לעשות בשירותים אך היא מתעקשת ואפילו בורחת הצידה כדי שלא נבחין בזמן שהיא עושה את צרכיה. כיצד אני אמורה לטפל בנושא? פעם אמרתי לה שאני לא מרשה לעשות בתחתונים היא אמרה לי שהגננת שלה מרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חגית שלום, אני מפנה אותך לעמוד השאלות הנפוצות בפורום, שם יש מידע על שלב שכיח זה בגמילה. עדיף להימנע מאמירות כמו "לא מרשה לעשות בתחתונים" ולעבור לדיבור יותר בסגנון: "בואי אני אעזור לך לעשות קקי בשירותים", לתת פרסים וצ'ופרים ובעיקר לא ללחוץ ולא להתרגז כשיש פספוסים. שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד