מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחות חדשה לביתי בת 1.8יפית24/10/2010
ביתי בת שנה ושמונה חודשים לפני שבועיים וחצי נולדה לנו תינוקת חדשה ומתוקה , ביתי בימים האחרונים מלאה התקפות זעם ובכי כל היום כמעט ...אמא..אמא... אני עובדת עצות כיצד להתנהג איתה , כמעט כל יום אני לוקחת אותה מהגן כי שנהגנו קודם ואנו הולכות לפאקר וכדומה לשעה לפחות ..כל דקה שמתאפשרת לי אני מנסה להעניק לה..אבל היא ממש מתנהגת בכעס ואגרסיביות כלפי התינוקת החדשה..אני מנסה לא לכעוס עליה ולהוסיף לה "עומס" אבל גם אז נעשה אבל כי היא מנסה לפגוע בתינוקת החדשה ואין הצבת גבולות.. מה עושים ? איך מקטינים את התיסכול לכולנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחות חדשה לביתי בת 1.8 - תגובה
סמדר ריינר24/10/2010שלום יפית,
קודם כל מזל טוב. ההתנהגות של ביתך היא טבעית, וצריך סבלנות לזה, זה יתמתן עם הזמן, קשה לה להסתגל והיא זועמת. לגבי הנסיונות לפגוע בתינוקת - כאן צריך להציב גבול מאוד ברור והחלטי שכולל הרחקה פיזית. פה אין פשרות. עם זאת מותר לה בהחלט לכעוס, אין טעם לעצור את הכעס שלה או לכעוס עליו. עצם הכעס הוא בסדר גמור, אבל הגבולות הפיזיים צריכים להיות מאוד ברורים.
מעבר לזה, אם יש לך אפשרות להשיג עזרה לחלק מהשעות שאת צריכה להיות עם שתיהן ביחד - זה מאוד רצוי, סבתא או אפילו בייביסיטר כדי שאפשר יהיה לחלק את תשומת הלב לשתיהן. להישאר לבד שעות ארוכות עם שתי תינוקות זו משימה מאוד קשה.
מעבר לזה, צריך לתת לזמן לעשות את שלו, אני מאינה שעם ההסתגלות למצב החדש יהיה לאט לאט יותר קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)