המקות והחזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המקות והחזרה
    הילי
    25/10/2010

שלום
    בני בן ה 4 שובב וחמוד
    כשהתחילה השנה הוא נכנס לצהרון פרטי שיש בו רק 5 בנים בערך באותו גיל הפרש הכי גדול הוא חצי שנה
    מתחילת השנה הוא מתלונן שמציקים לו בהתחלה אמרתי לו שיתרחק ממי שמציק לו והוא אכן עשה זאת אבל בהמשך הוא אמר לי שמציקים לו ומשעמם לו להיות לבד
    דיברתי עם הגננת והיא סיפרה לי שמציקים לו בגלל שהוא לא נגרר אחרי מעשיהם של האחרים יש לו אישיות משל עצמו והוא לא מוכן להיגרר
    באיזה שהוא שלב אמרתי לו שמי שמציק לו שיחזיר לו ואכן לאחר כמה ימים שמעתי שהוא אכן מציק גם לאחרים ואף נוהג בצורה אלימה וזורק דברים כששאלתי את בני למה הוא זורק דברים הוא אמר לי שמציקים לו ושאמרתי להחזיר
    אני כמובן נזפתי בו ואמרתי לו שאסור לזרוק חפצים על אף אחד
    אני לא יודעת איזו עצה לתת לו להחזיר או לא? מה לעשות?
    אני מפחדת שאני אשיג את התוצאה ההפוכה
    אשמח לתשובה מהירה
    תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המקות והחזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה התכוונתי להצקות והחזרה

הילי
    25/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המקות והחזרה - תגובה

סמדר ריינר
    25/10/2010

שלום הילי,
    אני חושבת שבגיל הזה עדיין התגובה ההולמת להצקות היא פנייה למבוגר האחראי במקום.
    גם הייתי מבררת יותר, מה זאת אומרת "לא נגרר" אם הוא לא נגרר אחרי מעשים אלימים זה טוב, אבל אם פירושו של "לא נגרר" זה לא משתף פעולה ומתבדל זה כבר משהו אחר. יכול להיות שצריך ללמד אותו להתפשר לפעמים ולעשות דברים שאחרים אוהבים או מכתיבים ולא רק משהו שהוא חושב, ייתכן שגם כאן טמון חלק מהבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נגרר פרושו:

הילי
    26/10/2010

הוא לא מוכן להיות עבד של הילד השולט, לדוגמא : הילד השולט מבקש לעשות בשבילו משהו כל האחרים מסכימים לעשות והוא לא. הוא כן מוכן לשחק איתם כשהם מתייחסים אליו יפה. אני לא יכולה להגיד שהוא טלית שכולה תכלת הוא שובב ולפעמים גם הוא מציק לקטנים ממנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משום מה השם דנה עלה ולא הילי

הילי
    26/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נגרר פרושו: - תגובה

סמדר ריינר
    26/10/2010

שלום לך,
    אם מדובר במועדונית עם שיש בה חמישה בנים שיש ביניהם יחסים אלימים ושתלטניים, כולל להיות עבד, אין ספק שהדבר מהווה סבל מבחינתו, טוב שהוא לא נגרר. אני לא יודעת אם ללמד אותו להחזיר זה מה שיפתור את הבעיה, כי כנראה מדובר בילדים שרובם אלימים וזוהי דרך התקשורת והמשחק שלהם. אם זה כך כל הזמן, וכך הילדים האלה משחקים, אז הם לא מתאימים לו ואולי לצערי הרב המעודונית לא מתאימה לו. אם יש לכם אפשרות לחפש פיתרון אחר - מועדונית אחרת, שכנה שמוכנה לעשות בייביסיטר, סבתא שיכולה לעזור, וכו', זה עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו