מה עדיף לילד ? לגדול עם הורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עדיף לילד ? לגדול עם הורים
    ניקיטה
    25/10/2010

נשואים כילד יחיד ואמא לא הכי מאושרת, או לגדול עם הורים גרושים ועם אח/ות מאב אחר ואמא רגועה ?
    וגם - אם ההורים מתגרשים, האם יהיה לו טוב במשמורת משותפת או משמורת של הורה אחד בעיקר עם הסדרי ראייה עם ההורה השני ?
    האם יש בכלל לשאלות האלה תשובות חד משמעיות ?
    תודה,
    ניקיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף לילד ? לגדול עם הורים - תגובה

סמדר ריינר
    25/10/2010

שלום ניקיטה,
    נדמה לי אם אני זוכרת נכון שאת כבר שאלת את השאלות האלה כאן בפורום והפניתי אותך לאתר "הלב" כדי שתוכלי להתרשם מהחוויה של הורים חד הוריים אחרים.
    את צודקת שאין תשובה חד משמעית לעניין הזה, וגם אחד לא הבטיח לך שכשתהיי גרושה ויהיה לך ילד מאב אחר תהיי יותר רגועה מאשר כשאת נשואה רק עם ילד אחד. זהו מצב חדש שמכניס בעיות חדשות, אף אחד לא מבטיח לך שתהיי יותר מאושרת במצב הזה מאשר את היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שיגרום לי להיות יותר רגועה

ניקיטה
    26/10/2010

זה הריחוק מבעלי, לא הילד השני...
    זו הייתה כוונתי כי בעלי מכניס הרבה מתח לחיי.
    ואגב, פעם שעברה שאלתי לגבי הבאת ילד מחוץ לנישואין תוך כדי הישארות בנישואין...
    תודה על התייחסותך.
    ניקיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שיגרום לי להיות יותר רגועה - תגובה

סמדר ריינר
    26/10/2010

שלום ניקיטה,
    אני מאחלת לך מכל הלב שאכן תמצאי דרך להיות רגועה...עם בעלך או בלעדיו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ניקיטה
    27/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו