שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    27/11/2007

כאשר בתי בת ה-16 נוסעת באוטובוס או בנסיעות באוטו או באולמות היא לא מרגישה טוב היא מרגישה שם שהיא לא נושמת טוב ובמקרים קיצוניים ושהיא עומדת להתעלף .
    כאשר היא מתרגשת מדברים מסויימים היא סובלת מבחילות ומהקאות ורוב הזמן זה קורא לה בבית הספר. ולאחרונה היא גם סובלת לפעמים מדקירות בצד שמאול.
    לפי רופאת המשפחה אין לה כלום והיא המליצה על פסיכולוג.
    האם לדעתך זה יכול לעבור לה לבד עם הזמן או שהיא חייבת פסיכולוג כדי שזה יעבור.?
    בתודה מראש נירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את יכולה לענות לי בבקשה

טלי
    30/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות חרדה

שרון באומל
    01/12/2007

שלום נירה
    כיוון ששללתם בעייה גופנית, אני משערת שמדובר באיזשהוא סוג של הפרעת חרדה. אם היה שינוי מהותי בחייה בתקופה האחורנה, אפשר לשייך את התגובות הפיסיות לזה. אם לאו - אני מציעה להתייעץ עם איש מקצוע באיזור מגוריכם. הסימפטומים הגופניים של ביתך מעידים על מצוקה פנימית שאין לילדתך מילים לה והיא לא יודעת להתמודד עימה, ולכן הגוף שלה "מדבר". אין שום רע בהיוועצות עם איש מקצוע שיראה את ילדתכם ויעזור לה ולכם להתמודד עם הקושי
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

טלי
    01/12/2007

אין כל סיבה שהילדה תרגיש ככה יש לה את זה לפחות 4 שנים כבר ובהתחלה זה היה לה הרבה הסיפטומים ועכשיו בהרבה פחות אז זה לדעתך יכול לעבור לבד.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות חרדה

שרון באומל
    02/12/2007

שלום נירה
    אם הילדה סובלת במשך 4 שנים, יש להפרעות החרדה משמעות ויכולים להיווצר תכנים רגשיים המתלווים לתחושה של חיים בצל הפחד. אני הייתי מציעה לגשת לייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה לך לפני שאת לוקחת את ילדך

תהילה
    09/12/2007

לפסיכולוג ללכת לעוד חוות דעת לוודות שאכן אין לה בעיה גופנית אמיתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו