גמילה מבקבוק - מתי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מבקבוק - מתי?
    מיכל
    25/10/2010

שלום, יש לי בת מקסימה בת 4. היא נגמלה מחיתול בגיל שנתיים וממוצץ עוד קודם אך עד עכשיו, היא עדיין שותה בקבוק (שוקו) פעמיים-שלוש ביום. היא מאוד מאוד אוהבת את זה, זה מרגיע אותה ועוזר לה ברגעי עייפות. עד כה לא דיברנו איתה על גמילה מהבקבוק כי זה כיף לה, עזר לה בעת הולדת אחיה ולא רצינו לקחת לה את זה. היא מצידה לא העלתה מעולם את המחשבה להיגמל. לעיתים חברים באים אליה בדיוק כשהיא מבקשת בקבוק, הם בתחילה שואלים אם היא תינוקת אך לאחר מכן גם מבקשים ושותים איתה.
    האם יש סיבה לעודד אותה להיגמל או לתת לה להמשיך עם זה עד שזה יבוא ממנה?
    יש להודות שגם לנו זה נוח כי ברגעים קשים הבקבוק מרגיע אותה ומסייע לנו בהתמודדות איתה.
    אשמח לתשובה, תודה על הפורום המעולה הזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מבקבוק - מתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחו אותי

מיכל
    27/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקפיצה שוב את השאלה

מיכל
    28/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מאכזב ששוב ושוב מדלגים עלי

מיכל
    31/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו