בת 14 והחבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 14 והחבר
    מיכל
    25/10/2010

עד לא מזמן ביתי בת ה14 נהגה לצאת עם החבר מספר פעמים בשבוע וחוזרת מאוד מאוחר. הקשר בינהם היה הדוק ביותר וביום שלא יוצאים היו משוחחים באינטרנט שעות ארוכות . בזמן האחרון הפגישות לא מתקיימות וגם שיחות הטלפון הפסיקו וגם באינטרנט אני שמה לב ששקט ביותר. אני מנסה להבין מה קרה או מה קורה אבל ביתי לא משתפת אותי. רק שקט זה מה שיש. כואב לי , ואני מודאגת. היא הפכה להיות כזאת רצינית. בקושי אוכלת. היא בת יחידה . אין לה אחות קרובה שיכולה לשתף אותה. אני לא יודעת איך להגיע אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 14 והחבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 14 והחבר - תגובה

סמדר ריינר
    26/10/2010

שלום מיכל,
    ייתכן שכרגע את לא יכולה להגיע אליה, היא כבר בת 14 ואת חייבת להשלים עם זה שיש דברים שהם פרטיים שלה. התגובה שלה אופיינית לפרידה מחבר, והיא גם נורא מתביישת. את יכולה לומר לה באופן כללי שהבנת שמשהו קרה, שזה קורה לכולם, ושגם לך זה קרה בעבר, ושאם היא תרצה לדבר את נמצאת שם בשבילה מתי שהיא תבחר. וזהו, להניח לזה, ובלי לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 14 והחבר תודה רבה לסמדר.

מיכל
    29/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    29/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו