בלי מוצץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בלי מוצץ
    ניסו
    26/10/2010

שלום
    בת שלי היום 3 חודשים ושבוע ימים
    היא לא קבלה מוצץ לא הצליחה לתפוס טוב

היא נזנת רק מהנקה
    עכשיו מלפני כמה ימים היא מוצצת אצבע אני מנסה למנוע אותה ולהוציא כל הזמן מהפה
    מה המשמעות וההשלכות הנפשיות של המצצות אם יש מאמר לקרוא
    רוצה לדעת אם לתת לה למצוץ אצבע או מה ?

עוד מעט אני חוזרת לעבודה לא יודעת מה לעשות
    יש לציין שהיא רוצה ציצי כל הזמן גם בשבל לישון ובדרך כלל היא לא רגועה תמיד בוכה אם אני לא מרגיעה אותה בציצי היא נרגעת

ניסו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלי מוצץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלי מוצץ - תגובה

סמדר ריינר
    26/10/2010

שלום לך
    כן, חשוב מאוד לתת לה למצוץ אצבע כי זו הדרך שלה להירגע. כשהיא תגדל היא תמצא דרכים אחרות. למה את מנסה למנוע ממנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רגועה

ניסו
    27/10/2010

אני לא רוצה שתמצוץ אצבע בגלל הזיהומים וגם קושי לגמילה

בדרך כלל היא לא רגועה אני רוצה דרך מסוימת להרגיע אותה
    האם אפשר לגיד שילד עצבני בגיל הזה . אפשר לתאר אותו כך ?

ניסו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רגועה - תגובה

סמדר ריינר
    27/10/2010

שלום לך,
    ילד שמנסה למצוץ אצבע ומוציאים לו אותה נהיה עצבני. תתיעצי עם אחות טיפת חלב אולי מה ניתן לעשות בעניין, והאם הסכנה של זיהום היא כל כך קריטית או אם יש לה טיפים איך להרגיל אותה למוצץ בכל זאת. נראה לי חשוב מאוד לא להפריע לילדה להרגיע את עצמה. כמובן חשוב שאת תהיי רגועה כדי שהיא תהיה רגועה. לא נראה לי נכון להקריב את הבריאות הנפשית ש התינוקת שלך עכשיו בשביל קשיי גמילה שיהיו או לא יהיו אחר כך. ילדים נגמלי כי הם בשלים להיגמל, לא חייבת להיות שום בעיה עם זה. כרגע, להוציא לה את האצבע זה גובל באכזריות, גם אם זו לא הכוונה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו