עקשנות בגיל 5.5 שנים.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עקשנות בגיל 5.5 שנים.
    אמא
    26/10/2010

שלום! אני אמא לשלושה בנים בן 8, בן 5.5, בן שלושה חודשים. הבן אמצעי מאוד עקשן, קשה מאוד להגיע איתו לאיזה שהוא שפה משותפת למרות שבגן חובה תמיד אומרים לי שהוא ילד מקסים.. בבית זה עקשנות בנוגע לאוכל,לבצע איזה שהוא משימה זה הכל אנטי ומאוד קשה לשכנוע. איבקש פיתרונות מתאימים לגיל הזה כבר ניסתי חיזוקים חיובים אך זה עובד רק תקופה מאוד קצרה.תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקשנות בגיל 5.5 שנים.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקשנות בגיל 5.5 שנים. - תגובה

סמדר ריינר
    26/10/2010

שלום לך,
    אולי תתני דוגמא על איזה דברים הוא מתעקש ומה את עושה בתגובה, ואז יהיה לי יותר קל לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקשנות בגיל 5.5

אמא
    27/10/2010

לדוגמא האח הגדול רוצה ללכת לבאולינג עם חברים שלו,אז הילד אמצעי מתחיל לכעוס למה רק הוא הולך לבאולינג גם הוא רוצה.ואז אני רוצה להסיע אות הגדול לבאולינג וכאן מתחילה הבעיה האמצעי נשכב על המיטה בוכה, לא מוכן להקשיב,לא מסתכל אליי אפילו שאני מנסה להסביר לו שזה החבר של הגדול ואצלך יש חברים שלך.והשכיבה הזאת על המיטה יכולה להמשך מספר רב של שעות אפילו עד להרדמות.באותו יום לא הצלחתי לשכנע אותו לצאת איתי מהבית הוא נשאר בבית לבד לאחר כי 15 דקות שחזרתי מצאתי אותו יושן במיטתו.היום בבוקר שהתעורר לאחר אירוע שקרה אתמול מצב רוח שלו רגיל לחלוטין,שמח ועליז כאילו לא קרה כלום.איך אפשר לעזור לו להעבור את השלב העקשנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקשנות בגיל 5.5 - תגובה

סמדר ריינר
    27/10/2010

שלום לך,
    יכול להיות שחלק מהבעיה קשור לכך שהילד מקבל יותר מדי התייחסות לעקשנות שלו והיא נהיית סוג של כוח. אולי לא נכון שתנסי כל כך להרגיע אותו,להסביר לו, לשכנע אותו לצאת איתך מהבית וכו'. מספיק להציי פעם אחת ואם זה לא עוזר פשוט להניח לו.
    אם מנסה את זה בעיקביות כשבועיים והתופעות לא פוחתות כדאי לשקול פנות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו