מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתלבות בגןאסף27/10/2010
שלום.
בני בן ה4 נכנס השנה לגן חדש .בתחילת השנה התחבר עם ילדים מופרעים בהתחלה הכל היה בסדר ואז כמו אצל ילדים התחילו המכות בינהם.הוא סיפר לי ואני התערבתי ודיברתי עם הגננת והוחלט שמפרידים בינהם.
שראיתי שהוא לא משתלב הפגשתי בינו לבין ילד מהגן למחרת שיחקו ביחד ועם הזמן התרחקו, ואז הפגשתי אותו עם עוד ילד וקרה אותו הדבר.
משהו קורה בימים האלו שבהתחלה הם משחקים ואחרי כמה ימים הם אומרים לו שהם לא רוצים להיות חברים שלו.(וזה מאוד כואב לי לשמוע את זה)
הוא אומר לי שהילדים לא רוצים להיות חברים שלו גם אלה שהוא היה אצלם בבית.ואני פשוט לא מבינה למה.הבן שלי מוציא את העצבים בבית ואינו רוצה ללכת לגן .הגננת אומרת שהוא משתלב אבל אני נוטה להאמין לבן שלי (כי כל הגננות אומרות את זה ), כי שהיו לו חברים הוא רצה ללכת לגן ועכשיו פשוט לא.
אולי האשמה בי שהתערבתי בתחילת השנה אולי אני לוקחת קשה דברים ומקרינה אותם עליו.אני באמת לא מבינה למה הרבה מהילדים לא רוצים לשחק עם הבן שלי.
מה עלי לעשות כדי לעזור לו ליצור חברויות שישארו ולא שיעלמו לאחר מספר ימים.
אנא עזרי לי כל תשובה תתקבל בברכה.
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלבות בגן - תגובה
סמדר ריינר27/10/2010שלום לך,
אני לא חושבת לפי התאור שלך שזה קשור להתערבות שלך. אני כן חושבת שצריך להבין יותר לעומק מה קורה בין הבן שלך לאותם ילדים. אני מציעה לך לנסות לפנות לאימהות של אותם ילדים כדי לברר אם הן יכולות להגיד לך בכנות מה קרה ולמה הבן שלהן לא רוצה. אם תבקשי תשובה כנה, אני מניחה שלפחות במקרה אחד או שניים תקבלי תשובה כזו. מכך אפשר ללמוד הרבה. אולי הילד שלך מסרב לחלוק, אולי הוא משתלט נורא, אולי הוא מציק, אולי משהו אחר, שווה לבדוק את זה. ואז אפשר להחליט איך לפעול. אבל קודם צריך להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אסף27/10/2010לסמדר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר27/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)