מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בבעיות רגשיותאושרת27/10/2010
בוקר טוב,
איך הורה יכול לדעת באם ילדו סובל מבעיה ריגשית המצריכה טיפול, אילו קריטריונים אמורים להתקיים בכדי שנדע שאנו צריכים סיוע/ טיפול ריגשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בבעיות רגשיות - תגובה
סמדר ריינר27/10/2010שלום אושרת,
זה קשה מאוד להתייחס לשאלה שלך באופן כל כך כללי. אם תתארי את המצב הספציפי של הילד שלך אולי אוכל לכוון אותך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בבעיות רגשיות- המשך
אושרת28/10/2010בקשת דוגמא בכדי לכוון אותי באם אכן היא צריכה טיפול:
הבעיה העיקרית שלה זה הפחד ממקום חדש, אומנם ברגע שהיא משתחררת במקום אז היא מרגישה בבית - כמו שקרה לה עם הגן, אבל זה אומר שאם מגיעים ליום הודלת אצל ילדה /ילד מהגן שהורים לא נשארים במקום זה תלוי באם היא מכירה את הילדה ובאם יש כבר מספיק ילדים שהיא "חברה" שלהם היא תשאר לפעמים קמצ בעיניים דומעות אבל תשאר ואם עדיין אין חברה שלה במקום היא לא תסכים בשום פנים ואופן גם באם זה עולה לה ביום הולדת בכלל, כנ"ל לגבי חוג שעליו היא ויתרה השנה לגמרי בגלל שלא מאפשרים לי להכנס פנימה והיא מאוד אוהבת לרקוד וזה ממש חבל לי.
כמובן שהפחד העיקרי זה מה יקרה שנה הבאה בכיתה א', לא בטוח שהיא תהיה בבית הספר שבו רוב ילדי הגן שלה שייכים ולכן מפחיד אותי מה יקרה - ואם אכן יש בעיה ריגשית אז אולי זה הזמן לטפל בה באופן דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בבעיות רגשיות- המשך - תגובה
סמדר ריינר28/10/2010שלום אושרת,
לא נשמע לי שיש בעיה ריגשית. יש ילדים שהם קצת יותר ביישנים בהתחלה, והקצב שלהם קצת יותר איטי. חוג ריקוד לילדות בנות 5 שלא מאפשר להורים לפחות בפעם הראשונה והשניה להישאר בפנים הוא לא חוג שבו הייתי משאירה את הילדה שלי. אם יש לה חברות, והיא לאט לאט מפשירה בתוך הסיטואציה זה בסדר גמור. אין כאן שום בעיה, בטח שלא דחופה. נסו להיות סבלנית לקצב שלה, לא לכולם יש את אותו קצב. הילדה נשמעת לי באמת בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)