טיפול בבעיות רגשיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טיפול בבעיות רגשיות
    אושרת
    27/10/2010

בוקר טוב,
    איך הורה יכול לדעת באם ילדו סובל מבעיה ריגשית המצריכה טיפול, אילו קריטריונים אמורים להתקיים בכדי שנדע שאנו צריכים סיוע/ טיפול ריגשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בבעיות רגשיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבעיות רגשיות - תגובה

סמדר ריינר
    27/10/2010

שלום אושרת,
    זה קשה מאוד להתייחס לשאלה שלך באופן כל כך כללי. אם תתארי את המצב הספציפי של הילד שלך אולי אוכל לכוון אותך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בבעיות רגשיות- המשך

אושרת
    28/10/2010

בקשת דוגמא בכדי לכוון אותי באם אכן היא צריכה טיפול:
    הבעיה העיקרית שלה זה הפחד ממקום חדש, אומנם ברגע שהיא משתחררת במקום אז היא מרגישה בבית - כמו שקרה לה עם הגן, אבל זה אומר שאם מגיעים ליום הודלת אצל ילדה /ילד מהגן שהורים לא נשארים במקום זה תלוי באם היא מכירה את הילדה ובאם יש כבר מספיק ילדים שהיא "חברה" שלהם היא תשאר לפעמים קמצ בעיניים דומעות אבל תשאר ואם עדיין אין חברה שלה במקום היא לא תסכים בשום פנים ואופן גם באם זה עולה לה ביום הולדת בכלל, כנ"ל לגבי חוג שעליו היא ויתרה השנה לגמרי בגלל שלא מאפשרים לי להכנס פנימה והיא מאוד אוהבת לרקוד וזה ממש חבל לי.
    כמובן שהפחד העיקרי זה מה יקרה שנה הבאה בכיתה א', לא בטוח שהיא תהיה בבית הספר שבו רוב ילדי הגן שלה שייכים ולכן מפחיד אותי מה יקרה - ואם אכן יש בעיה ריגשית אז אולי זה הזמן לטפל בה באופן דחוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בבעיות רגשיות- המשך - תגובה

סמדר ריינר
    28/10/2010

שלום אושרת,
    לא נשמע לי שיש בעיה ריגשית. יש ילדים שהם קצת יותר ביישנים בהתחלה, והקצב שלהם קצת יותר איטי. חוג ריקוד לילדות בנות 5 שלא מאפשר להורים לפחות בפעם הראשונה והשניה להישאר בפנים הוא לא חוג שבו הייתי משאירה את הילדה שלי. אם יש לה חברות, והיא לאט לאט מפשירה בתוך הסיטואציה זה בסדר גמור. אין כאן שום בעיה, בטח שלא דחופה. נסו להיות סבלנית לקצב שלה, לא לכולם יש את אותו קצב. הילדה נשמעת לי באמת בסדר גמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו