בן שנה נושך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנה נושך
    אלה
    27/10/2010

שלום רב,
    בני בן שנה. לפני כחודשים הוא התחיל לנשוך את כולם - אותי, את בעלי, את סבתא וסבא וגם את הילדים אחרים בגן!
    לא יודעת האם יש קשר, אבל בגיל 11 חודש הכנסנו אותו לגן ואחרי כחודש הוצאנו אותו מהגן ההוא והכנסנו לגן אחר. בגן החדש הוא ממש נהנה ואפילו לפעמים לא רוצה ללכת הביתה.
    עוד חשוב לציין כי התחילו לצאת השיניים בגיל 4 חודשים ועד היום יש לו כבר 16 שיניים (או אפילו יותר, אני לא יודעת מאחר ואני מפחדת לבדוק כי הוא נושך ממש חזק :) ).
    כשהוא נושך, אנו כועסים עליו ואומרים לו שאסור לנשוך, שזה כואב לנו, ואז הוא נעלב ומתחיל לבכות.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני מבינה שהוא עדיין קטן ואולי לא כל כך מבין כשאני מסבירה לו. אבל אני בטוחה שאת ההורים של ילדים אחרים זה לא מעניין כל כך, הרי הוא נושך את הילדים שלהם.
    מה עליי לעשות?
    תודה מראש,
    אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה נושך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה נושך - תגובה

סמדר ריינר
    27/10/2010

שלום אלה,
    זו תופעה נפוצה אצל ילדים בגיל הזה, אין שום בעיה אצל הילד שלכם שהיא חריגה ומיוחדת. אתם צריכים להמשיך לעשות מה שאתם עושים, אתם יכולים גם לנסות לזהות מה הנשיכה הייתה אמורה לבטא באותו רגע, ולנסות להגיד את זה במילים עבורו, כדי לאט לאט ללמד אותו למצוא ערוץ מילולי לבטא את עצמו במקום בנשיכות. למשל להגיד: "אתה כועס עכשיו, אבל לא נושכים" ואז אפשר להציע לו משהו רך למעוך אותו במקום לנשוך, או:? "אתה נורא אוהב את אמא אתה רוצה לאכול אותה, אבל לא נושכים, נותנים נשיקה" וכו'.
    זה יקח זמן עד שהוא יבין ועד אז צריכים להיות עירניים ולהפסיק אותו כשזה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אלה
    27/10/2010

סמדר, תודה רבה על התגובה המהירה כל כך!
    אנו מפעול לפי הנחייה שלך ונקווה שבקרוב זה יעבור לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    27/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו