בבקשה!!!!! עזרה!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה!!!!! עזרה!!!!!
    שרון
    29/10/2010

שלום: אני אמא לילד בן 9.5 וילדה בת 6, יש לנו כהורים קושי עצום עם הבן שלנו וניסינו המון טיפולים ושיטות טיפול ( פסיכוליגים, מאמנים אישיים, פסיכיאטר) והבעיה לצערי לא נפתרה.
    הבן שלי מאד אלים, מאד עצבני , ובוכה מכל דבר אפילו הפעוט ביותר, כמו כן את רוב תסכולו הוא מוציא על אחותו הקטנה, לאחרונה זה מחמיר ופוגע ובקשרים חברתיים כמעט וכבר אין לו חברים לא בשלל המסגרות שהוא נמצא( ב"ס, מפגש שבועי בב"ס למחוננים וקבוצת הכדורגל)
    אף אחד לא רוצה בחברתו כי הוא מכה ומשקר, אנחנו משוחחים איתו המון ומסבירים לו ע ההשלכות של ההתנהגות שלו והוא מבטיח להתנהג יפה ולמחרת הכל חוזר עןל עצמו. יש לציין שהוא ילד חכם בצורה יוצאת דופן ואנחנו לא מבינים למה הוא לא מצליח להבין שמה שהוא עושה לא בסדר.

אבקש את עזרתכם לגבי המלצה מה עליי לעשות??????
    והמלצה גבי פסיכולוג ילדים
    תודה רבה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה!!!!! עזרה!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה!!!!! עזרה!!!!! - תגובה

סמדר ריינר
    29/10/2010

שלום שרון,
    אני לא חושבת שמענה קצר ויחסית שיטחי בפורום יכול לסייע לבעיה כל כך חמורה שטיפולים פסיכולוגיים ופסיכיאטרים לא עזרו בהתמודדות איתה.
    דבר אחד יש לי להעיר, השאלה שלך בסוף קצת מטרידה אותי. את טוענת שאת לא מבינה למה הילד כל נבון לא מבין. חשוב מאוד שתביני שההתנהגות של בנך לא מעידה על חוסר הבנה היא מעידה על מצוקה. זה לא עניין של הבנה. אם תוכלי להבין את זה יש סיכוי רב יותר שכל הטיפולים יעזרו.
    לגבי המלצה על פסיכולוג ילדים - לא ציינת באיזה איזור מדובר.
    את יכולה לקרוא על כל אחת ממנהלות הפורום לגבי תחום התמחותה והאיזור בו היא עובדת ולהחליט אם את מועניינת לפנות, או לבקש המלצה מפסיכולוגית בית הספר, או לפנות דרך קופת החולים שלכם, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבבקשה!!!! עזרה!!!!!!!!!!!

שרון
    29/10/2010

תודה לך על התשובה המהירה...

אצל רוב המטפלים שהיינו אמרו לנו שזו בעייה רגשית שתיפתר עם הזמן וההתבגרות של הילד, כמובן שאני מבינה שהילד נמצא במצוקה אחרת הנושא לא היה כל כך חשוב לי הרצון שלי שלילד יהיו חיים מאושרים ושמחים מלאים בחברים וחוויות .ומשום כך ניסיתי כל כך הרבה שיטות טיפול שלצערי הרב לא צלחו .......

אנחנו גרים בבת - ים.

אודה לך באם תוכלי המליץ על מי שאת מכירה , מה גם שהילד נמצא בבית ספר חדש ועם כל הצער שבדבר אין ברצוני לשתף את פסיכולוגית ב"ס בבעייה בשלב כל כך מוקדם.

שוב תודה שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבבקשה!!!! עזרה!!!!!!!!!!! - תגובה

סמדר ריינר
    29/10/2010

שלום שרון,
    באיזור בת ים אני באמת לא מכירה באופן אישי מטפל בילדים. אולי תנסו לפנות למרפאה בחולון של משרד הבריאות ברחוב תרצ"ו. יכול להיות שבמקרה כמו שלכם, שכבר היו כל מיני נסיונות וכישלונות, עדיף לא לפנות למטפל בודד שעובד באופן פרטי אלא למקום שיש בו צוות שיכול לחשוב בצורה יותר מקיפה על המקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו