מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממש חסרת אונים בבקשה עזרהדורין30/10/2010
שלום אני בת 30 גרושה ואמא לילדה בת 5 וחצי , אני גרה אצל הורי מאז הגירושין , הבת שלי ילדה מאוד מפונקת ילדה שלא ממש יודעת מה זה לא, כי הסבא והסבתא מרחמים עליה ואם אני כועסת עליה אז היא רצה ישר אליהם, הבעיה היא שניסיתי הכל הייתי אצל ייעוץ דרך מכון אדלר אני והגרוש שלי נסיתי כל מה שאמרה לי אבל ללא הצלחה, היא ילדה שמציקה לכולם , כולם מוותרים לה אבל היא לא ממש חברותית בגן כאחים שלי מגיעים לארוחות עם הילדים אז תמיד הבת שלי מציקה להם בצורה שלא נעים לאף אחד להישאר כי אני מתחילה לכעוס עליה , להעניש אותה, ואז נוצר כעס צעקות הרבה בכי ובסוף כולם יושבים בתחושה של אי נעימות מה עושים איתה איך גורמים לה להפסיק להציק, בכללי היא ילדה מאוד חמה ואוהבת , שתמיד מחבקת ומנשקת
בבקשה תעזרו לי פוחדת ממה שיקרה שהיא תעלה לכיתה א' ולא יהיו לה חברים כי ילדים בימינו זה עולם אכזר מאוד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש חסרת אונים בבקשה עזרה - תגובה
סמדר ריינר31/10/2010שלום דורין,
נשמע שזה לא ילך אם לא תגייסי את ההורים שלך לשמור איתך על עיקביות בעניין. חשוב מאוד שתדברי איתם, אולי גם תראי להם את מה שכתבת בפורום שתשתפי אותם בדאגות שלך, תסבירי להם שאת מבינה שהכוונות שלהם טובות אבל הם פוגעים בילדה לטווח הארוך והם חייבים לעזור לך להציב לה גבולות. קיבעי יחד איתם באיזה דברים אתם מוותרים לה ועל מה כולכם שותפים ומקפידים איתה, תבקשי דיווח מהם לגבי השעות שאת לא נמצאת בבית הום משגיחים עליה אם יש שעות כאלה וכו'. כאן העבודה שלך היא כפולה - להציב גבולות להורים שלך כדי שאפשר יהיה להציב גבולות לילדה. אין ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לורין31/10/2010ההורים שלי היו שומרים על הילדה אחרי הגן עד שהחלטתי לשים אותה בצהרון שתהיה עם ילדים אחרים ואולי תהיה יותר חברותית, אבל היא לא מפסיקה להציק לילדים ולבני דודים שלה , לא אוהבים לשחק איתה בהתחלה מוותרים לה אחרי זמן מה נמאס להם גם הם ילדים ולא מוכנים שיציקו להם, אני מנסה להסביר לה שתפסיק להציק אומרת לי אמא את צודקת אבל ממשיכה, מה עושים עם ההצקות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
סמדר ריינר31/10/2010שלום לורין,
יכול להיות שחסרות לילדה שלך מיומנויות חברתיות והיא לא יודעת איך להתקרב לילדים בדרך אחרות וגם יכול להיות שזה קשור לחוסר הגבולות שלה ועד שלא יוצבו לה גבולות גם לא ייפסקו ההצקות. לכן כדאי לפעול בשני המישורים - גם להציב גבולות באופן עיקבי, כולל שיתוף פעולה של הורייך וגם ללמד את הילדה איך לפנות לילדים, איך להציע להם דברים, איך שלחק איתם בשיתוף וכו'. את זה אפשר ללמד גם על ידי שיחה וגם על ידי דוגמא אישית - כשאתם משחקים איתה בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)