התאקלמות לגן עירייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאקלמות לגן עירייה
    אושרת
    01/11/2010

בוקר טוב
    בני הוא בן 4 השנה הוא נכנס בפעם הראשונה לגן עירייה (טרום חובה) עד גיל שנתייים היה איתי בבית ואח"כ היה במסגרת פרטית עם מעט ילדים (חממה)
    בתחילת השנה בגן העירייה הכל היה בסדר בחודש הראשון הלך יפה לגן לא עשה בעיות מלפני שבועיים בערך החלה הדרמה. השיא היה בבוקר שבמשך חצי שעה לא הצלחתי להכניס אותו לגן הוא צרח והשתולל והתחנן בבקשה "אל תקחי אותי לשם" לא טוב לי שם, לא אוהבים אותי.
    בד"כ אני אחת שלא מתרגשת מבכי אבל אותו יום מה שעברתי פשוט שבר אותו עמדו לי כבר דמעות בעיניים נוכח המילים הקשות שהוא אמר.
    ששוחחתי עם הגננת היא אמרה שהוא דווקא משתלב יפה, הדבר היחידי שהיה לו קשה זה בריכוז...יש לציין שלגן זה וגננת זו יש של גן בעל משמעת חזקה מאוד.
    ביקשתי ממנה להיות יותר סובלנית כלפיו להבין שהרקע שהוא בא ממנן שונה (הוא גם בן יחיד)...היא אמרה שהיא תצ'פר אותו היא עשתה לו מחברת מדבקות שכל פעם שהוא נכנס יפה לגן הוא מקבל מדבקה.
    אומנם אין את אותה דרמה שהיתה בבוקר אבל הילד כל הזמן מוטרד שהוא צריך ללכת לגן לפעמים מתבכיין.
    שאני שואלת אותו למה לא כייף לך אין לא תשובה ישירה לגבי זה
    מה עושים? האם זה שלב טבעי האם זה סתם פינוק ? מה אפשר לדרוש מהגננת על מנת להקל עליו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאקלמות לגן עירייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאקלמות לגן עירייה - תגובה

סמדר ריינר
    01/11/2010

שלום אושרת,
    זה לא פינוק, הוא נתקל בדרישות שלא היו קודם וזה קשה לו. נראה לי שכבר ביקשת מהגננת והיא אכן מקלה עליו, זה לא אומר שעצם העניין שהוא נחשף לראשונה בחייו לדרישות מהסוג הזה הוא לא קשה עדיין. זו לא בעיה שאפשר לפתור לגמרי, אלא קושי מתמשך שצריך לקבל, עד שהוא יתרגל לכך שהוא גדול וזה קשה להיות גדול כי כבר לא מקבלים אותך בלי תנאים ויש דרישות. צריך ללוות אותו מבקושי הזה בלי לצפות שהוא ייעלם לגמרי ומייד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו