מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימוי עצמי נמוך אצל ילדה בת 8ענת01/11/2010
שלום רב
בתי בת 8 ילדה נבונה מאד (התלמידה המצטיינת בכיתה) יפה מאד עם שיער בלונדיני כמעט עד הברכיים .....רוקדת בלט זו שנה שלישית ואף משתתפת בחוג משחק ותאטרון.
בחודש האחרון היא החלה לעמוד לעיתים תכופות מול המראה ולומר לי שיש לה פנים מוזרות ורק השיער שלה יפה והעיניים הכחולות.
רציתי לציין שאני באופן אישי קוראת לה כול הזמן היפה שלי (מאז ומתמיד) ואף אחותה הגדולה (בת 20) מחמיאה לה ללא הרף על יופיה וכמה שהיא אוהבת אותה.
אני כל הזמן מנסה להראות לה את יופיה, אך זה לא עוזר.
לאחר שבוע שהיא לא דיברה על נושא זה, שאתמול, היא אמרה לי באממצע שיחה בנושא אחר לגמרי שיש לה יופי פנימי אך לא יופי חיצוני.
אני ממש לחוצה מזה ואיני יודעת מה המקור לכך ואיך לטפל בנושא רגיש זה.
אודה על תשובתך
האמא הכואבת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוי עצמי נמוך אצל ילדה בת 8 - תגובה
ליאת גרוס01/11/2010שלום ענת
גיל 8 זוהי ההתחלה של ההתחלה של ההתבגרות. ובגיל הזה רב הבנות לא מרוצות מאיך שהן נראות. הן חשופות בתקשורת לכלכך הרבה נשים יפות שזה הופך להיות מושא בלתי אפשרי להשגה. ברגע שהבנות האחרות בכיתה מתחילות לבחון אחת את השנייה במושגי יופי הן מתחילות לשפוט את עצמן על פי מושגים אלו ולרב לא מסופקות. ילדות אחרות שמקנאות יכולות אולי להגיד מילה רעה אחת והיא חזקה יותר מ100 מחמאות שלך. ככה זה. תמשיכי לחזק אותה ותני לה להתמודד. אל תעשי מזה עניין גדול מידי. תאמרי לה שבענייך היא יפה ותעברי לנושא אחר. תחמיאי לה הרבה דווקא על תחומים אחרים בחייה כדי שלא תרגיש שנושא היופי הוא הנושא הכי חשוב. יום יבוא והיא תדע להעריך את יופיה וזה בטח ייקח כמה שנים. קחי נשימה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענת01/11/2010תודה לך על התייחסותך ותשובתך המהירה, חזקת אותי בהחלט.....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
ליאת גרוס01/11/2010בכיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)