מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהסימה01/11/2010
הילד שלי בן שנה וחודשיים כבר במשך חודש ימים הוא מתעורר בלילות בטווח שעות קבוע בבכי וקשה מאוד להרדים אותו אחר כך .
הייתי רוצה שתעזרו לי לפענח מה הסיבה? אין שום ממצא רפואי המעיד על בעיה כלשהיא
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחוף
סימה01/11/2010כבר שאלתי את השאלה אבקשכם לענות לי בדחיפות בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת בפעם השלישית תגובה בבקשה
סימה02/11/2010בני בן השנה וחודשיים מתעורר בלילות במשך כחודש וחצי בבכי ומצליח להירגע רק במצב בו אני מרימה אותו עליי ואם אני מחזירה אותו למיטה הוא שוב בוכה ולא מצליח להירגע מה אני עושה במצב כזה? חשוב לציין כי לא נמצא שום ממצא רפואי המעיד על כאבים באיבר מסוים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת בפעם השלישית תגובה בבקשה - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט02/11/2010סימה שלום,
כדאי לבדוק עם הרופא אפשרות של בעיות נוספות מלבד כאבים בלבד. במידה ולא נמצא אף ממצא קשור, חזרי אלינו עם יותר פרטים לגבי המתרחש בלילה ונחשוב על דרכים להרגעת הילד ולחזרה לשגרה.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סימה03/11/2010קודם כול תודה רבה על תגובתכם לפי תשובת הרופאה זה נובע מצמיחת השיניים וזה יעבור במשך הזמן. זה נראה הגיוני שהילד במשך כחודש וחצי פחות או יותר מתעורר במשך הלילות בבכי צורם וצרחות והכול בגלל כאבי שיניים. קשה לי לקבל תירוץ זה כסיבה יש לציין שילדי ילד מאוד רגוע בדרך כלל , שקט, לא מושך יותר מדי תשומת לב ועד לא מזמן לילותיו היו מאוד רגועים ושקטים עד עכשיו יש פרט שאולי יוכל להסביר את המצב כיום אני בהריון מתקדם יכול להיות שילד בן שנה וחצי מבין זאת וקשה לו לקבל.
אשמח לעזרתכם בהקדם לילות אלו הופכים ונהיים קשים עבורנו ועבור הילד.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר שירי שדה שרביט04/11/2010סימה שלום,
במידה ובמהלך היום אין תלונות והילד רגוע, לא עולה כרגע סיבה לקשר את התנהגותו עם ההריון. כדאי לחשוב על דרכים להרגיע אותו כשהוא מתעורר - במיוחד כעת כשיש לכם סיבה רפואית שניתן לטפל בה (למשל באמצעות משחה מאלחשת על השיניים, שימוש במוצץ, בקבוק עם שתיה חמימה ועוד). חשוב להקפיד על כך שתגיבו לקשייו ותרגיעו אותו כשהוא סובל, אך גם להימנע מלעורר אותו עוד יותר בלילה, להחזירו למיטתו ולעזור לו להירדם שוב.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)