מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שואלת שוב-אלימות בגןעינת03/11/2010
כנראה שלא הצלחתי לתאר נכון את המצב.
אני רואה בחומרה רבה את התגובה של ביתי ע"י נשיכה, אך נראה שהתגובה נבעה ממצוקתה של הילדה להצקות והקנטות מחברתה. ביתי עד לפני שבועיים היתה ילדה ממושמעת ולעולם לא ניתקלנו בשום בעיה.
עצם שינוי ההתנהגות הפתאומי הוא שמפתיע אותי.
לאחר שיחה איתה היא טוענת שהילדה האחרת לא נותנת לה לנשום ונצמדת ומציקה לה.
האם השינוי הפתאומי הזה יכול להעיד על משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב-אלימות בגן - תגובה
סמדר ריינר03/11/2010שלום עינת,
אם את רוצה להוסיף תגובה נוספת כדאי לעשות זאת על ידי כפתור הוספת תגובה ולא לפתוח שאלה חדשה כי ככך קשה לדעת למה זה שייך.
ולעניין עצמו, אני לא יכולה לדעת אם זה מעיד על משהו כי לא נתת שום פרטים למעט על האירוע עצמו. מתוך הפרטים שנתת ייתכן והפיתרון הטוב ביותר הוא לבקש מהגננת בגן להפריד בין שתי הילדות, ייתכן שהן פשוט לא מסתדרות, החיבור ביניהן לא טוב, אפשר לנסות להזמין אחה"צ ילדות אחרות, ולכוון את הבת שלך לכיוונים אחרים. אם באמת הבעיה היחידה היא בחיבור עם אותה ילדה - זה אמור לפתור את הבעיה. אם ההתנהגות הזו ממשיכה עם ילדות אחרות, אז צריך לבחון את הנושא יותר לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)