שואלת שוב-אלימות בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב-אלימות בגן
    עינת
    03/11/2010

כנראה שלא הצלחתי לתאר נכון את המצב.
    אני רואה בחומרה רבה את התגובה של ביתי ע"י נשיכה, אך נראה שהתגובה נבעה ממצוקתה של הילדה להצקות והקנטות מחברתה. ביתי עד לפני שבועיים היתה ילדה ממושמעת ולעולם לא ניתקלנו בשום בעיה.
    עצם שינוי ההתנהגות הפתאומי הוא שמפתיע אותי.
    לאחר שיחה איתה היא טוענת שהילדה האחרת לא נותנת לה לנשום ונצמדת ומציקה לה.
    האם השינוי הפתאומי הזה יכול להעיד על משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שואלת שוב-אלימות בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת שוב-אלימות בגן - תגובה

סמדר ריינר
    03/11/2010

שלום עינת,
    אם את רוצה להוסיף תגובה נוספת כדאי לעשות זאת על ידי כפתור הוספת תגובה ולא לפתוח שאלה חדשה כי ככך קשה לדעת למה זה שייך.
    ולעניין עצמו, אני לא יכולה לדעת אם זה מעיד על משהו כי לא נתת שום פרטים למעט על האירוע עצמו. מתוך הפרטים שנתת ייתכן והפיתרון הטוב ביותר הוא לבקש מהגננת בגן להפריד בין שתי הילדות, ייתכן שהן פשוט לא מסתדרות, החיבור ביניהן לא טוב, אפשר לנסות להזמין אחה"צ ילדות אחרות, ולכוון את הבת שלך לכיוונים אחרים. אם באמת הבעיה היחידה היא בחיבור עם אותה ילדה - זה אמור לפתור את הבעיה. אם ההתנהגות הזו ממשיכה עם ילדות אחרות, אז צריך לבחון את הנושא יותר לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו