טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי נמצא בפנימית קלט כשהיא במקור פנימית שיקומית הוא למד בבית ספר לחינוך מיוחד של בעיות התנהגות אך אובחן כילד עם בעיות קשב וריכוז אם יכולות לימודיות גדולות וכעת רוצים להעביר אותו לפנימיה טיפולים אני אתנגד משום שהם מקצינים מה דעתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דורין, אני באמת לא חושבת שבלי הכרות עם הילד ועם החומר האבחוני שלו זה יהיה רציני מצידנו לחוות דעה. ילד שאובחן רק עם בעיות קשב וריכוז לא אמור ללמוד בבית ספר עם בעיות התנהגות. קצת תמוה בעיני שאם זו כל האבחנה - זה בית הספר שהוא למד בו. אם אכן יש לו בעיות התנהגות - מאוד ייתכן שהמענה המתאים הוא פנימיה טיפולית. אבל שוב, ללא הכרות עם הילד ועם החומר אודותיו אני לא יכולה לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד