התיעצות בנוגע לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התיעצות בנוגע לגן
    א
    04/11/2010

שלום, הבן שלי בן שנתיים וחודשיים, מספטמבר שנה שעברה נמצא בגן. לאחרונה אני לא מרוצה מההתנהלות בגן וחושבת להעביר אותו לגן אחר. טרם קבלת ההחלטה בנוגע להעברה רציתי להיתיעץ : אני חוששת שהמעבר עכשיו באמצע השנה בגיל שלו והמעבר לאחר מכן לגן חובה יפגע בו ויערר את בטחונו.ההתלבטות השניה שלי היא האם בגיל שלוש (בספטמבר הוא יהיה שלוש בדיוק) הוא יהיה מתאים ללכת לגן עיריה או מסגרת כזו יכולה להיות קשה לילד בן שלוש בלבד וכדי להעביר אותו בשלב מאוחר יותר בגיל שלוש וחצי -ארבע.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות בנוגע לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות בנוגע לגן - תגובה

סמדר ריינר
    04/11/2010

שלום לך,
    מעברים זה אכן דבר מערער ולא רצוי אם אפשר להימנע מהם. אני באופן אישי גם לא לבעד גן עירייה בגיל מוקדם מדי, כל עוד יש אפשרות לתת לילד מסגרת אינטימית יותר מבחינת מספר הילדים ואנשי המקצוע - זה עדיף בעיני.
    זה מאוד תלוי ממה את לא מרוצה בגן הנוכחי - אם יש בעיית בטיחות, או אלימות קשה שלא מטופלת למרות בקשות חוזרות ונשנות- זה נשמע לי חשוב מאוד. אם זה עניין של תכנים, או סימפטיה של גננת כזו אחרת, או קושי חברתי שאפשר לשאת אותו (הילד לא מבודד ודחוי) - לא הייתי מעבירה עכשיו בגלל זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו