מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התיעצות בנוגע לגןא04/11/2010
שלום, הבן שלי בן שנתיים וחודשיים, מספטמבר שנה שעברה נמצא בגן. לאחרונה אני לא מרוצה מההתנהלות בגן וחושבת להעביר אותו לגן אחר. טרם קבלת ההחלטה בנוגע להעברה רציתי להיתיעץ : אני חוששת שהמעבר עכשיו באמצע השנה בגיל שלו והמעבר לאחר מכן לגן חובה יפגע בו ויערר את בטחונו.ההתלבטות השניה שלי היא האם בגיל שלוש (בספטמבר הוא יהיה שלוש בדיוק) הוא יהיה מתאים ללכת לגן עיריה או מסגרת כזו יכולה להיות קשה לילד בן שלוש בלבד וכדי להעביר אותו בשלב מאוחר יותר בגיל שלוש וחצי -ארבע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות בנוגע לגן - תגובה
סמדר ריינר04/11/2010שלום לך,
מעברים זה אכן דבר מערער ולא רצוי אם אפשר להימנע מהם. אני באופן אישי גם לא לבעד גן עירייה בגיל מוקדם מדי, כל עוד יש אפשרות לתת לילד מסגרת אינטימית יותר מבחינת מספר הילדים ואנשי המקצוע - זה עדיף בעיני.
זה מאוד תלוי ממה את לא מרוצה בגן הנוכחי - אם יש בעיית בטיחות, או אלימות קשה שלא מטופלת למרות בקשות חוזרות ונשנות- זה נשמע לי חשוב מאוד. אם זה עניין של תכנים, או סימפטיה של גננת כזו אחרת, או קושי חברתי שאפשר לשאת אותו (הילד לא מבודד ודחוי) - לא הייתי מעבירה עכשיו בגלל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)