טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אם חד הורית לילדה בת 7. מיום שהיא נולדה היא ישנה איתי. אני מודעת לכך שעשיתי טעות בעניין זה, אך היה לי נוח ולא התאמצתי מדי בעניין זה. כיום, אני מנסה מאד להרגיל אותה לישון בחדרה, זה מתחיל בסדר, אך באמצע הלילה היא מתעוררת ולא מוכנה לחזור לישון בחדרה. זה תמיד מלווה בכאבי בטן חזקים. היא פוחדת מאד. מה עלי לעשות על מנת לעזור לה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, כדאי לנסות מעבר באופן הדרגתי. קודם לאפשר לה כמה לילות לישון על מזרן איתך בחדר, אחר כך לעבור למיטה בחדר שלה ושאת תישני לידה על מזרן, אחר כך לשבת על ידה עד שנרדמת ולחסור ישון בחדר שלך. בשלב הזה, אם היא קמה ולא משנה עם איזה כאבים, הכאבים הם פסיכולוגיים בעיקר, ואת מבינה את זה, צריך הלחזיר ואתה למיטה שלה ולחזור למיטתך. כך גם עם זה חוזר כל הלילה, כמה לילות. יהיה קשה במשך כמה ימים אבל אין ברירה חייבים לעבור את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד