מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תאומה בת 11SHULI1972104/11/2010
יש לי 4 בנות. תאומות בנות 11, 6,4. בעייתי עם אחת התאומות. מהיום שהן נולדו עד לפני כמה חודשים הייתי איתן בבית. כעת, יצאתי לעבודה מ-7:30-16:00. אני מבינה שמאוד קשה להן כי הן משגיחות על האחיות עד שאני מגיעה. בעייתי היא כזאת מהרגע שאני מגיעה הביתה ועד שהן הולכות לישון היא עסוקה בלקטר כמה כואב לה פה וכואב לה שם. ומייד מתחילה לבכות. יחד איתה יש לי עוד בנות שצריכות אותי אבל כל התשומת לב שלי הולכת רק אליה בכעסים ובעצבים מיותרים ניסיתי להגיד שאני לא יכולה לשמוע אותה כל היום רק בוכה ושיש לי עוד 3 אחיות להיות איתן אבל היא לא מבינה מה אני רוצה ממנה וצורח כאשר אני לא מתייחסת. אני אומרת שאני מתעלמת ממנה כאשר היא צורחת אבל ללא הועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומה בת 11 - תגובה
סמדר ריינר05/11/2010שלום לך.
הסידור שבחרת הוא רע מאוד. אני לא יודעת מה האילוצים שלך, אבל בשום פנים ואופן זה לא מתאים שילדות בנות 11 יטפלו בילדות בנות שש וארבע כל הצהריים לבד, במיוחד שעד היום את היית צמודה בבית. זה מעבר חד ולא הגיוני. את חייבת, אבל חייבת למצוא סידור אחר. מה שאת עושה לא הוגן עבור הבנות שך, וברור לגמרי שהן מגיבות לכך. התגובה שלהםן נורמלית למצב לא נורמלי. כדאי שתנסי למצוא סידור אחר עבור הבנות הקטנות - צהרון, אם יש סבתא שיכולה לעזור, ועדיין יהיה קשה לתאומות שלך כי עד היום הן היו רגילות שאת בבית כשהו באות מבית הספר. השינויים שאת עושה הם חדים מדי, לא הדרגתיים ולא לוקחים בחשבון יכולת הסתגלות סבירה ונורמלית של ילדים.
עד שלא תעשי שינוי במצב הלא הגיוני שנוצר - אין לי דרך לעזור לך. כשהורים עושים לילד משהו לא הגיוני, לא תמיד אני יכולה להמליץ להם לעשות אותו ולמצוא פטנט שלא יהיו לכך השלכות.
אני מאוד מקווה ואני גם מאמינה שיש אפשרות לפתרונות קצת יותר אפשריים שלא יעמיסו על התאומות כל הרבה בבת אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)