זקוקה ליעוץ דחוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה ליעוץ דחוץ
    הילה
    05/11/2010

שלוםרב
    שמי סיון ואני אמא לילד בן ה6 וחצי . בני לומד בכיתה א' אך אים המון קשיים שזה מטבתא בכך שהוא אוהב להציק לחברים מאוד ולכן לא נשארים לו חברים . המורה נותנתלו משימות אך הוא מסיים אותם חלקית על מנת לעזור לחברים בכיתה (אך לא ברור לי למה איןלו חבריםהואלא מסבירלי) מי שמכה אותו בביתהספר הואמחזיר ישר למרות שהמורה אומרת לו שאסור להחזיר ואני מסבירה לו המון פעמים שיש מי שיעזור לך בבית הספר המורה המנהלת וכו' אך ללא הבנה אמרתי לו שאני יעניש אותו ואז הוא שואל אותי מה תעשי אז אני אומרת לו שאני לא יתן לך לשחק במחשב אני יזרוק לך משחקים ואז הוא אומר לי מה אכפת לי בבקשה אנא עיזרו לי בבקשההההההההההההההה.
    בתודה סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה ליעוץ דחוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה ליעוץ דחוץ - תגובה

סמדר ריינר
    05/11/2010

שלום סיוון,
    עונשים לא יעזרו, תרדי מזה. היד גם לא יודע להסביר לך למה אין לו חברים, הוא רק בן 6. הילד נמצא במצוקה, שאני לא יודעת כרגע מהמ מקורה. ייתכן וחסרות לו מיומנויות חברתיות והוא לא יודע איך להתחבר לילדים. ייתכן והוא בחרדה מכיתה א' ולא יודע איך להחזיק את עצמו ולהרגיע את עצמו כשמשהו לא הולך לו או שהוא לא מבין וקשה לו וזה יוצא דרך ההתנהגות שלו. הילד שלך זקוק לעזרה, לא לעונשים. אני מציעה שתתחילי מפנייה לפסיכולוגית בית הספר כדי לבדוק איך אפשר להבין מה הבעיה, האם הוא זקוק לאבחון שיתאר את קשייו, האם את זקוקה להדרכת הורים כדי ללמוד איך לעזור לו, האם חסרות לו מיומנויות חברתיות וצריך לבדוק איך אפשר ללמד אותו וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו