מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זועקת לעזרהעדי29/11/2007
שלום לך,
בני בן ה 5 ילד חכם מאוד, מגיל שנתיים כבר מזהה את כל הספרות, יודע מגיל 3 את כל ה א'ב ואת ה ABC , הינו רחב אופקים (יכול להסביר לך על תפקידי הכדוריות האדומות והלבנות בדם ) אך יחד עם זאת הוא סובל ממספר בעיות שמפריעות לנו בתפקוד היום יומי:
1. קשה לו מאוד עם כל מה שקשור למוטוריקה עדינה ולכן בורח מזה.
לאחרונה הגננת החליטה לשים יתר תשומת לב לנושא ולגרום לו להגיע לצייר , היא מצליחה להושיב אותו למספר דקות ממש מועט.
מהיום שזה קרה הוא החל לעשות את צרכיו במכנסיים. (אינני יודעת אם יש קשר או לא)
הוא החל להגיד לי שהוא אפס כי אינו מסוגל לצייר, אך יחד עם זאת כמעט ואינו מוכן לנסות לצייר
2. תינוקי לגילו. מה שגורם לו לבכות רבות בגן מכל עניין.
3. קשה לו לדחות סיפוקים.
4. יש לו צורך לגעת באוזניים של הסובבים אותו, וזה נמאס כבר על כל ילדי הגן.
5. חסר גבולות - זורק חפצים על אנשים מבוגרים ממנו.
הלכנו איתו לריפוי בעיסוק - אך אמרו לנו שצריך קודם לטפל בבעיה ההתנהגותית.
רופא התפתחותית טענה שאנו ההורים צריכים לעבור הדרכת הורים- עברנו.
הפסיכולוגית של הגן- המליצה לנו ללכת לפסיכולוג ילדים- בקופת החולים זורקים אותי מאחד לשני ולא ממש נותנים לי , עדיין מענה.
אודה לך מאוד לאן כדאי לי לפנות, האם ללכת לאיבחונים כלשהם ואם כן- היכן,
אינני יודעת מאיפה להתחיל ולאן ללכת.
אני ממש זועקת לעזרה.
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה לעזרה
שרון באומל01/12/2007שלום עדי
היכן את גרה?
אם הילד שלך בן חמש, זה הזמן לפנות באופן דחוף למכון להתפתחות הילד באזור מגורייך. בחיפה יש מכון פרטי, ואולי גם באיזורים אחרים - שווה לברר. המכון הפרטי בחיפה עובד גם עם רוב קופ"ח, ואפשר לקבל החזר חלקי.
נשמע לי שבנך ילד מחונן, וייתכן וסובל ממתח ומצוקה כתוצאה מהפער הגדול בין התפתחותו השכלית לבין בשלותו הרגשית.
זה כמובן ניתן להתמודדות והכוונה על ידי איש מקצוע.
אם את גרה באיזור חיפה, את מוזמנת ליצור עימי שוב קשר ואפנה אותך למקומות המתאימים.
בברכה,
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)