טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני אמא ל 2 בנים אחד בן שנה ושלושה חודשים והשני בן חודשיים כשהגיע התינוק החדש הבן הגדול התנהג כרגיל ובשבוע האחרון אני שמה לב לשינוי בהתנהגותו מרגע שהוא מגיע מהגן הוא לא מוכן לרדת לי מהיידים וברגע שהוא שומע את אחיו בוכה הוא הולך לפינה ויושב שם בבכי מרורים וכמובן שאני לא יכולה לחלק את עצמי ל-2 אני מאוד משתדלת לתת את כולי לבן הגדול מרגע שהוא מגיע הביתה אבל זה לא תמיד יוצא. הוא פשוט בוכה בלי הפסקה וכמובן שעל הדרך מחטיף כמה נגיעות לא עדינות לתינוק בכעס. מה עושים במצב כזה:?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מתארת ילד אחד כגדול ואת השני כתינוק. ילד בן שנה ושלושה חודשים הוא לכל הדעות עוד תינוק. הוא אפילו לא בגיל בו תוכלי לנסות ולהסביר לו את המשמעות של הולדת אח קטן.
כדאי שתתייחסי אליהם כאילו הם תאומים ותתמרני ביניהם. אין זה פשוט כלל, אני מבינה ומסכימה, אבל לא ניתן להתייחס ל"גדול" כגדול, כי הוא ממש לא.
את מוזמנת לקרוא באתר שלי ב"מהתקשורת כתבה בנושא: אחד תינוק והשני גם..
המון מזל טוב ובהצלחה!
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד