מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שמתעצבן מהרמיטל07/11/2010
שלום, בני בן שלוש וחצי, בחצי השנה האחרונה בני מתעצבן מאוד מהר מכל דבר, לדוגמא אם לא מרשים לו משהו או שפעם הוא ניתקע בי וקבל מכה הוא הגיב בכעס, צרח עלי בקולי קולות ואמר לי "לכי מפה " כל הורידים בפנים שלו בלטו כאילו הוא מקבל איזה התקף זעם חזק ומרים את אישוניו מעלה בעצבנות,
אינני יודעת איך להתמודד עם התקפים אילו, בעלי ואני ממש חסרי אונים ולא יודעים איך להרגיע את הילד אציין שפעם הוא לא היה כזה,בנוסף עלדתי תינוקת לפני כחודשיים אך ההתנהגות הזו החלה כבר בחצי השנה האחרונה ועכשיו התגברה יותר, אודה לעזרה איך להתמודד מולו כיון שנראה לי שהוא מתעצבן כל כך חזק שהוא החל להתלונן בלילה על כאבי ראש,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שמתעצבן מהר - תגובה
נעמה סבג שמש08/11/2010מיטל שלום,
נשמע מדברייך שהילד הוא זה שמנהל את הבית ואתם הולכים על קצות האצבעות שלא חלילה התעצבן.
נשמע שהילד מאד מתוסכל והולך לאיבוד מהכוח הרב שיש ברשותו.
חייב להיות ברור יותר מי ההורה וסמכותכם ההורית צריכה לבוא לידי ביטוי.
הילד משווע לגבולות.
אתם צריכים ללמד אותו להרגע. להכנס לחדר ולהרגע בזמן התקף כזה. הייתי בהחלט ממליצה על הנחיית הורים כדי לתת לכם כלים כיצד לנהוג. אין סיבה שהמצב יחמיר.
בינתיים, אתם מוזמנים לקרוא באתר שלי מעט מאמרים בנושא.
בהצלחה!
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לילד שמתעצבן מהר
מיטל08/11/2010תודה נעמה על תשובתך, אך רציתי להוסיף ששום עונש לא מרתיע אותו , לא להשאר בחדר 3 דקות , לא איומים שלא יקבל דברים שהוא אוהב...מדוע אינו נרתע ??
ורשמת שיש מאמרים באתר , אודה לפירוט היכן, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לילד שמתעצבן מהר - תגובה
נעמה סבג שמש10/11/2010להשאר בחדר זה לא עונש. אם צריך, נשארים איתו. המטרה היא ללמוד להרגע, ללמוד שליטה עצמית.
זה לא משנה אם לא נרתע עקב כך שיפסיד מההתנהגות. עלייך עדיין להיות עקבית. רק כך תלמדי אותו. אם אינך רואה שיפור משהו בהתנהלות שלכם אינו כשורה ואז אמליץ על הדרכת הורים.
מאמרים באתר שלי נמצאים תחת הכותרת מאמרים באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)