בעיות בביה"ס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בביה"ס
    אנה
    08/11/2010

שלום,
    הבן שלי עלה לכיתה א', בתקופה האחרונה חוזר הביתה עצוב בגלל שהילדים מרביצים ומעליבים אותו. פנינו למנהלת בי"הס, אך עדיין אין שיפור מבחינה רגשית, בזמן השיעור אינו מתרכז ולא מוכן לספר לי מה עובר עליו בביה"ס.
    השאלה היא באיזה גישה ומה האופציות שיש לי ע"מ לעודד אותו לספר לי איך היה בביה"ס ואיך אפשר לעזור לו לפתור בעיות חברתיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בביה"ס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בביה"ס - תגובה

נעמה סבג שמש
    08/11/2010

שלום אנה,

האם בגן הבעיות לא היו?

האם אתם מעודדים אותו להזמין חברים הביתה? אולי תעשו יומולדת או מסיבה בבית? ובחנוכה תזמינו את כולם להדלקת נר? תדאגו להעצים אותו.

במקביל, חשוב מאד ללמדו כישורים חברתיים.
    איני מכירה את הילד, אך ניכר שיש צורך בכך.

את מוזמנת לקרוא מאמרים בנושא, באתר שלי.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בעיות בביה"ס

אנה
    08/11/2010

תודה רבה על התייחסותך,
    בגן לא נתקלנו בבעיות הנ"ל, ולא הזמנו באופן שגרתי ילדים הביתה, אולי באמת זאת הסיבה שיש לו קשיים חברתיים. איזה רעיונות אפשר לקבל ע"מ להזמין חברים הביתה.
    האם זאת הסיבה שהוא לא מרוככז בכיתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בעיות בביה"ס - תגובה

נעמה סבג שמש
    10/11/2010

בעיות חברתיות הן סיבה מצויינת לחוסר ריכוז. איני יודעת אם זאת הבעיה אצלו, אבל זאת בהחלט סיבה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו