התלבטות בין מטפלת.פעוטון לגן ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מטפלת.פעוטון לגן ילדים
    טל
    08/11/2010

הי.יש לי 2 בנים מקסימים. אחד בן שנתייים וחצי, נמצא מגיל שנה וחודשיים בגן פרטי, שמיקומו - מתחת לבייתי, ואני סך הכל מאוד מרוצה (6 פעמים בשבוע עד השעה 5), ואחד בן שנה וחודשיים, שבגלל שלא היה לו מקום, הכנסתי אותו למשפחתון (סךל הכלעוד חבר בן שנה)). הפעוטון מקסים, בעיקר בזכות המטפלת המקסימהוהחמה שיש לו, רק שזה עדיין בתוך בית, בלי הרבה גירויים, בלי גינה...
    אתמול קיבלתי הודעה מהגן שהתפנה מקום, ונכנסתי להתלבטות ענקית:
    1. מצד אחד הנוחות של 2 ילדים באותו הגן (לא באותה הקבוצה - כיתה אחרת), ואין צורך שאמא שלי תעזור בלהביא, להוציא וכו.., בנוסף זה עניין הימים שיש לי 6 ימים בשבוע גן.והחלק האחרון והחשוב ביותר - היותו ילד שאוהב גירויים, הוא רץ בגן על הפרקט, ונהנה מאוד.
    קשה לי מאוד להוציא אותו מהפעוטון, כי כפי שציינתי הוא עטוף באהבה, ואני סומכת עליה בעניים עצומות. מצד שני, יש לי הזדמנות להכניסו לגן, ולא לחכות עד גיל שנתיים. (יליד ספטמבר). אני ממש מתלבטת, וכמובן מה שמניע אותי זה טובת הילד: גירויים וילדים לעומת חום ואבה של אישה מדהימה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין מטפלת.פעוטון לגן ילדים - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    09/11/2010

טל שלום,
    אני חושבת שהורים שקשובים לילד יכולים הרבה פעמים לדעת מה טוב עבורו יותר מאיש מקצוע שלא מכיר אותו. נראה ששקלת את הטיעונים לכאן ולכאן, ובכל החלטה יש מחיר ויש רווח... בעיניי אף אחת מההחלטות היא לא אופציה מושלמת, אולם ככל שהשנה תתקדם, הצורך בחברת בני הגיל ובגירויים נוספים, יילך ויתחזק והוא עדיף על יחס מטפלת אחת על שני ילדים (זה כמובן בהנחה שגם הצוות בגן משקיע, רגיש וחם). כל עוד הילדים יהיו בגן במסגרות נפרדות, הגן יילך וייעשה עדיף יותר. חבל שלא ניתן היה לדחות את ההחלטה לעוד כחצי שנה, ואז העיתוי היה יכול להיות מצוין.
    לסיכום - אכן התלבטות, וכל החלטה תספק חלק ניכר מהצרכים של בנך, אך לא את כולם.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו