טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן שנתיים ועשרה חודשים. מזה כחצי שנה סובל מפחדים רבים ובשל כך נוקט בהמנעות. לדוגמא, ראה פרק של "דורה" ובו היתה דמות מעט מפחידה, מאז מסרב לראות טלויזיה, גם שאנו יושבים עמו ומחבקים אותו. בנוסף החל בחודשים האחרונים להכניס אצבעותיו לפיו בזמן שהינו מפחד. האם תגובתו לפחד נורמטיבית? כיצד לעזור לו להתגבר על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרית, אתם יכולים לעיין בעמודת "שאלות נפוצות" בתשובה לגבי פחדים ולראות אם יש משהו שמתאים לכם נסות איתו. נסזו להקריא לו סיפורים על ילדים שמתגברים על פחדים, ואם זה נמשך וכלום לא עוזר הייתי שוקלת לפנות לייעוץ, כי רמת ההימנעות שאתם מתארים היא כבר לא כל כך נורמטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד