בת שנתיים האם לישון אצל אביה??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים האם לישון אצל אביה??
    גליה
    11/11/2010

אני ובן זוגי נפרדנו ויש לנו ילדה בת שנתיים.בחודשים האחרונים בן זוגי שכר דירה וביתי ישנה אצלו מספר פעמים בימים קבועים שבהם היא איתו,בימים שהיא ישנה אצלי כל הזמן היא אומרת אבא אבא ואף מתעוררת מתוך שינה בבכי אבא אבא. האם הגיל (בת שנתיים) זה גיל מתאים לשינה מחוץ לבית ובהפרדה ממני ?אולי צריך לחכות עד שהילדה לפחות תתחיל לדבר ?מצד שני הוא אבא שלה לכל דבר והיא מאוד אוהבת אותו וקשורה אליו??? מה דעתך????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים האם לישון אצל אביה?? - תגובה

סמדר ריינר
    11/11/2010

שלום גליה,
    אני מודה שלא הבנתי את השאלה. את מתארת שכשהיא אצלך היא קוראת לאבא, איך הגעת מפה למסקנה שלא טובה ההפרדה ממך? אולי לא טובה ההפרדה מאבא?
    אני חושבת שלסימפטום שתארת אין בהכרח קשר לכך שהיא ישנה אצל אבא, אלא לכך שפשוט נפרדתם והיא מאוד מתגעגעת אליו. זה חלק ממה שצריכים לעבור כשמחליטים להתגרש. גיל שנתיים הוא גיל שנחשב גבולי ללינה אצל הורה נפרד, אבל אין מהתאור שתארת אינדיקציה שבמקרה הזה זה לא מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו