טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ובן זוגי נפרדנו ויש לנו ילדה בת שנתיים.בחודשים האחרונים בן זוגי שכר דירה וביתי ישנה אצלו מספר פעמים בימים קבועים שבהם היא איתו,בימים שהיא ישנה אצלי כל הזמן היא אומרת אבא אבא ואף מתעוררת מתוך שינה בבכי אבא אבא. האם הגיל (בת שנתיים) זה גיל מתאים לשינה מחוץ לבית ובהפרדה ממני ?אולי צריך לחכות עד שהילדה לפחות תתחיל לדבר ?מצד שני הוא אבא שלה לכל דבר והיא מאוד אוהבת אותו וקשורה אליו??? מה דעתך????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גליה, אני מודה שלא הבנתי את השאלה. את מתארת שכשהיא אצלך היא קוראת לאבא, איך הגעת מפה למסקנה שלא טובה ההפרדה ממך? אולי לא טובה ההפרדה מאבא? אני חושבת שלסימפטום שתארת אין בהכרח קשר לכך שהיא ישנה אצל אבא, אלא לכך שפשוט נפרדתם והיא מאוד מתגעגעת אליו. זה חלק ממה שצריכים לעבור כשמחליטים להתגרש. גיל שנתיים הוא גיל שנחשב גבולי ללינה אצל הורה נפרד, אבל אין מהתאור שתארת אינדיקציה שבמקרה הזה זה לא מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד