טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי עוד מעט בת 15.. ושמתי לב לשינויים בהתנהגות שלה. כלומר, בזמן האחרון היא כל הזמן סוגרת את הדלת בחדר שלה וכאשר אני מבקשת שתפתח היא מתרצת שהיא רוצה פרטיות או שהיא שומעת שירים וכד'.. היא נראית לי עצובה מבד"כ.. למרות שלא כל היום היא כך. היא אמרה לי כמה פעמים שהיא מתעוררת כמה פעמים בלילה ומתקשה לחזור לישון. גם בזמן האחרון היא מאוד עצבנית ורבה הרבה איתנו כמעט כל הזמן.. היא שומעת שירים שקטים יותר ממה שהיא הייתה שומעת פעם..(לא שירי דיכאון אלה שירים כמו בלדות..) מה לעשות? יכול להיות שזה דיכאון..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טלי, ייתכן שמדובר בדיכאון. תקופות של דיכאון קל מאפיינות אכן את גיל ההתבגרות, כיוון שזו חלק מהדרך של המתבגר לגדול ולהתאבל על הילדות שלא תשוב... וואלי על עוד דברים. השאלה אם הדבר מפריע לה, ואם הוא פוגע בתפקוד שלה. ללא מוטיבציה שלה ושיתוף פעולה שלה יהיה קשה לעזור לה. אם היא אכן מעוניינת בעזרה, אפשר לפנות לפסיכולוג/פסיכותרפיסט שעובד עם נוער, כדי לעזור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד