הילד שלי נדבק רק לילדה אחת מהגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי נדבק רק לילדה אחת מהגן
    פיבס
    15/11/2010

הבן שלי בן 4 ויש לו חברה אחת טובה מגיל חצי שנה הם ביחד. בחגים בימי הולדת של שני הצדדים בעל האש וכו..אנחנו וההורים שלה חברים.עד עכשיו הם היו נחשבים זוג אוהבים ואף ילד לא ניסה להיכנס ביניהם. השנה יש ילדה אחרת שתמיד נדבקת אליה ומנסה להפריד ביניהם והוא מאוד מתוסכל מזה. הגננת מענישה אותו ומושיבה אותו לידה כל פעם שהוא מתקרב לחברה שלו, ולא משתדלת לחבר אותו עם ילדים חדשים, עם חברים אחרים, מרחיקה אותו ולא נותנת לו פתרון אחר למצב. כל השיחות שלי עם הגננת לא הועילו. היא טוענת שזה מציק שכל היום נדבקים לילדה אחת. חשוב לציין שהחברה שלו משחקת גם לבד וגם מתחברת עם ילדים אחרים{השנה הם בגן חדש }אבל הבן שלי פשוט אבוד בלעדיה.ולא מוצא את עצמו. כואב לי מאוד המצב הזה. מה עושים.? האם להעביר אותו גן?האם הגננת לא צריכה לנהוג אחרת?כשהילדה האחרת נדבקת והופכת להיות הצל שלה זה בסדר, אבל שהבן שלי מתקרב אל חברה שלו ורוצה לשחק איתה אז מענישים אותו. בגן לא נותנים לו להתקרב אליה ובחצר כל הזמן שמים אותו ליד הגננת והסייעת שלא יזוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד שלי נדבק רק לילדה אחת מהגן - תגובה

סמדר ריינר
    15/11/2010

שלום לך,
    מעבר עניין החברה שנדבקת יש לילד שלך כנראה קושי חברתי. יכול להיות שהגננות לא מתמודדות איתו היטב, אב כדאי שגם את תנסי לעזור לו. למשל להזמין ילדים אחרים אחה"צ, לשחק איתו וללמד אותו תוך כדי כך מיומנויות חברתיות שיאפשרו לו לשחק עם עוד ילדים, לוותר, לחלוק, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו