הכנה לגן בבוקר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכנה לגן בבוקר
    רוז
    15/11/2010

הילדה שלי בת 4 והולכת לגן פרטי כל בוקר יש מאבקים של התארגנות
    היום למשל אמרתי לה שצריך להתארגן כבר רבע לשמונה אז היא אמרה שניה ועוד פעם הערתי אז עוד שניה עד שהענין הגיע לצעקות ולבכי שלה

אני מרגישה ממש רע עם המצב אחרי המריבה של היום חשבתי לקנות שעון חול ככה היא תראה כמה זמן נשאר לה

איך אני אמורה להתנהג כל בוקר ?????????????

כמה פרטים חשובים
    אני נמצאת עם אחותה בת 11 חודש בבית אז אני מניחה שזה מקשה על העניין

אבא שלה לוקח אותה כל בוקר לגן בסביבות 8 בבוקר בשעה 7 בבוקר הוא יוצא לטייל עם אחותה כדי שהייה לי זמן להיות עם הגדולה בסיבות שבע וחצי הוא מגיע ואז הגדולה מתארגנת בדרך כלל לבד מצחצחת שניים ואני מניחה את הבגדים במיטה כמובן שזה לוקח המון זמן

עוד משהו חשוב אני יודעת שטוב לה בגן ויש לה חברות היא גם בצהרון כשאני מגיע לצהרון אני רואה ילדה שמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לגן בבוקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכירה את הבעיה מקרובעם בת חמש

ריקי
    16/11/2010

לבתי בת החמש היו קשיים בהתארגנות בבוקר עד שמתעוררת וכול דבר זה היה ממש סחבת ולא רציתי שכול בוקר היא תבכה ותפרד ממני כשהיא עצובה פשוט מאוד עשיתי שתי דברים.( גם לה אחות קטנה בת שנתיים שהיא קמה בזמן וכו' אין שום בעיה איתה )
    דבר ראשון : טבלה יומית כול יום יש סדר עושים את אותם הדברים בבוקר קמים , מתלבשים מסתרקים שוטפים פנים שותים שוקו מצחצים שינים ולגן ( זה בגדול)
    על כול דבר שנעשה בצורה רגועה אני מציירת סמיילי ובאמצע השבוע קונה לה משהו קטן צעצוע ובסוף שבוע אני קונה לה ממתק שהיא בוחרת כבר שלושה שבועות אנחנו עם הטבלה
    וזה דבר שהניב תוצאות היא עושה את מה שהיא היא צריכה לעשות כי קודם כול אין שינויים
    כמו רוטינה.
    דבר שני מכיוון שאני אישה עובדת ואין לי הרבה זמן בבוקר אני קמה יותר מוקדם בחצי שעה מהשעה שאני צריכה לקום ככה שקודם כול אני מתארגנת מסתדרת אח"כ מעירה את הילדה
    הקטנה מתעוררת לבד וככה הכול מתוקתק.
    סורי שזה ארוך מקווה שזה יעבוד אצלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה לגן בבוקר - תגובה

נעמה סבג שמש
    16/11/2010

ורד שלום,

כנראה שיש כאן שילוב של קושי אמיתי בשל הקנאה, וזה משוולב עם סדר בקר לא קבוע.
    נכון, תיארת שעות ברורות של התארגנות. אבל היא אחראית לעשות את הדברים. לענות לך שנייה לא פותר אותה. אבא בטיול עם הקטנה. יש לך את מלוא האפשרות להעניק לה תשומת לב ולא לחכות עד רבע לשמונה. קודם מתארגנים ורק אח"כ מתעסקים עם הדברים האחרים. פשוט לא לאפשר לה את זה. אם זה משחק שמסיח את דעתה- לקחת אותו עד לסיום ההתארגנות.
    את יכולה להיות לידה כדי לפקח. אין שניה. את מבקשת פעם אחת, מזכירה פעם שניה, פעם שלישית- את כבר מיישמת.

שיהיה סדר עקבי ואסרטיביות שלך, והדברים ייכנסו למסלול.
    בהצלחה!

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

רוז
    16/11/2010

באמת לא חשבתי להפוך את סדר הדברים

קניתי שעון חול של חצי שעה אז היום היתה התלהבות להתארגן בדקה וחצי

מה את חושבת על עניין שעון החול
    ?????????........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה - תגובה

נעמה סבג שמש
    16/11/2010

דווקא מצויין. אבל תתמשי בו רק כשבאמת צריך כדי שזה לא יאבד מהאפקט. אני גם ממליצה על העניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו