טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היום נודע לי דרך ילדה מהגן של בני בן ה4 שכאשר בני מרביץ בגן לילדים אחרים הגננת והסייעת מבקשות מהילדים להחזיר מכות לבן שלי. זה בנוסף לכך שלפני חודש בערך נודע לי דרך בני שהסייעת אמרה לו אשים לך פלפל חריף בפה.{הוא אמר לי תשימי לי פלפל חריף בפה , נדהמתי ושאלתי אותו מי לימד אותך את זה ? מי אמר לך? הוא נקב בשמה של הסייעת}כשפניתי אליה עם זה היא טענה שהיא צחקה איתו .אני רותחת מזעם . איך עלי לנהוג.? להתלונן בפני המפקחת?להתעמת עם הגננות? איך גננות מאודדות אלימות בין ילדים במקום לסדר את העניינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, את צודקת. לגבי מה כדאי לעשות - זה תלוי. אם את מתכוונת להשאיר את הילד בגן הזה, כדאי שקודם תדברי עם הגננות. תבקשי מהן הסבר ותגידי שאת לא מוכנה לדבר כזה. אם את מתכוונת להעביר אותו גן- אז אולי זה כבר לא משנה לך, אבל לטובת הילדים האחרים שנשארים אולי כדאי לדווח למפקחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד