לא מדבר עם הגננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מדבר עם הגננת
    עליזה
    16/11/2010

שלום, בני הבכור בן 4 וחצי לא מדבר עם הגננת בכלל, מאוד שקט בגן ולא משתף פעולה בעת עבודה בקבוצה או כל פעילות אחרת בגן. הוא כן משחק אבל לרוב לבד ומדבר מעט עם ילדים אחדים בגן. כששאלתי אותו איך היה לו היום בגן הוא ענה לי, שהמורה לא נחמדה אליו כמו לשאר הילדים בגן והיא גורמת לו להיות קצת לחוץ. אני לא ממש יודעת מה לעשות, איך לעזור לו ,וזה ממש עושה אותי עצובה לדעת שהוא מרגיש לחץ ופחד בגן ולא מצליח להפתח אפילו לילדים בגן (הוא טוען שהם קולניים מדי ואגרסבים). בבית הוא ילד שמח, משחק ולא מפסיק לדבר, אבל בגן הוא ילד שונה לגמרי. לא יודעת מה לחשוב או איך לעזור לו....מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מדבר עם הגננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מדבר עם הגננת - תגובה

סמדר ריינר
    16/11/2010

שלום עליזה,
    יפה ששאלת אותו, וגם קיבלת תשובה. אולי כדאי להקשיב לתשובה? אם הילד חושש מהגננת אולי כדאי ליידע אותה על כך, כדי שתבדוק איך היא יכוה להרגיע אותו ולקרב אותו אליה. אולי מדובר בגננת סמכותית מאוד שנראית לילד מפחידה? אולי הילד זקוק ליחס אישי והזמנה אישית מהגננת ונדמה לו שהיא לא באמת רואה אותו ומתייחסת יותר לאחרים? כדאי לבדוק מה שהוא אמר ולראות אם ניתן לשנות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו